Nadaný Vašek Noid Bárta: Songy se snažím dělat po svém, kritice se jen směju

Václav Noid Bárta účinkuje v ZOO i Máme rádi Česko

Václav Noid Bárta je skvělý zpěvák a skladatel, kterého už nějakou dobu vídáte v soutěži Máme rádi Česko. Jak se mu zpívají písně velikánů české hudby a co prozradil na Evu Burešovou?

Zábavná show Máme rádi Česko baví diváky každý pátek večer a kromě soutěžících v ní můžete pravidelně vídat i Václava Noida Bártu, který zde zpívá nejrůznější písně velikánů české hudby. Vždy se ale do jejich písní snaží vložit něco svého. „Ono to nejde zpívat přesně jako oni, protože kdybych to napodoboval, tak to podle mě zní blbě a trapně. Já se to vlastně snažím zpívat po svým,“ říká Noid s tím, že má výhodu v tom, že nemá vyhraněný styl a zpívá prostě všechno.

Ze songů v ZOO se snažím vypíchnout to hlavní, říká Noid

Vašek vystupuje také s Evou Burešovou jako hudební doprovod v seriálu ZOO. Songy, které zpívá vždy na konci dílu, jsou také v jeho režii. Kde bere inspiraci? „Vždy to mám tak, že si tu danou píseň pustím v originále a snažím se při poslechu najít, co je v té písničce hlavní. Připravím si to v hlavě a pak už to jen nahraju,“ prozradil Noid.

Burešové napsal píseň se vzkazem všem jejím hejtrům

S Evou Burešovou se ale zná mnohem déle. Nedávno jí dokonce napsal píseň s názvem Úsměv Mony Lisy, která vznikla na základě negativních reakcí na Evin úsměv. Sama Eva se snaží tyto komentáře házet za hlavu. „Eva je profesionál a v téhle branži je od svých šestnácti let, takže člověk si na to časem zvykne a přestane to řešit. Já kolikrát když čtu komentáře pod články, které jsou o mně, tak jsem naprosto od toho odosobněný a kolikrát se i zasměju, že je to možná i malinko založený na pravdě,“ zakončuje s pobavením Bárta.

Seriál ZOO sledujte na Primě každé úterý a čtvrtek ve 20:15 a na Máme rádi Česko se můžete těšit ve stejný čas každý pátek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.