Celebrity

28. června 2022 11:30

Josef Šťastna

Eva Burešová natočila silné pohyby svého miminka. Lidé si myslí, že čeká holku

Rozhovor s Evou Burešovou o seriálu ZOO i těhotenství

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) a kuchař Přemek Forejt (35) se už nemohou dočkat, až na světě přivítají prvního společného potomka. Dvojice je známá tím, že si hodně střeží své soukromí. Proto zatím neinformovali fanoušky, zda čekají kluka, či holku. Ti si ale myslí, že Eva pod svým srdcem nosí malou královnu.

Eva Burešová a Přemek Forejt zažívají jedno z nejkrásnějších období svého života. Přemek Forejt má z předchozího vztahu dceru Stellu, Eva se zase stará o malého Nathaniela, nyní ale rodinu napevno spojí společný potomek.

Pětičlenná rodina už také našla místo, kde si vytvoří vlastní domov. Eva a Přemek se rozhodli investovat do domu na Benešovsku. „Na rodinný dům se těšíme velmi. Byl to vždy náš velký sen, a tak jsme rádi, že se nám podařilo najít takové místo, kde se cítí krásně každý člen naší rodiny. Zároveň je to nádherná vesnice, kde už teď žije pár našich přátel – a na ty nové se těšíme,“ popsala Eva Burešová redakci webu Prima Living.

Kromě zařizování vysněného bydlení a natáčení seriálu ZOO pro Primu si Eva Burešová dokáže najít i chvíle klidu, kdy se naplno soustředí na nový život, který nosí pod srdcem. Ve stories na svém Instagramu fanouškům mimo jiné ukázala video, které zachycuje, jak se potomek v bříšku pohybuje.

Eva Burešová pouští miminku kvalitní hudbu! Také na miminko v bříšku mluvíte? Nebo jste už před porodem vyprávěla bříšku pohádky?

Posted by Prima ŽENY on Tuesday, June 28, 2022

K něžnému videu Eva Burešová přidala song s názvem Dancing Queen od skupiny ABBA. Někteří fanoušci začali spekulovat o tom, jestli tím herečka nechtěla dát najevo, že také čeká malou královnu. Na takové úvahy je ale ještě brzy. Eva a Přemek budou chtít pohlaví miminka prozradit nejdříve svým nejbližším.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.