Seriály a filmy

31. března 2022 05:55

red

V ZOO se objeví táta Viky. Co je zač a proč to Viky štve?

ZOO (17) - Viktor Janeček

Nemají příliš dobré vztahy a dlouhá léta se neviděli. Jednoho dne se z čista jasna objeví u Viky její otec Viktor a příjemné chvilky to nebudou. Omrkněte to ve čtvrtek večer na Primě v další epizodě ZOO. Zatímco tihle dva se nemusí, jejich představitelé Eva Burešová a Ernesto Čekan se znají dobře. Třeba i jako bohatý šejk a Týna ze Slunečné!

Jednoho dne se přede dveřmi bytu Viky objeví policisté a vedle sebe mají Viktora Janečka. Chce po své dceři, aby za něj zaplatila útratu v restauraci, ta to ale odmítne s tím, že pána nezná. To je dost podivný příklad vztahu mezi otcem a dcerou, že?

„S Evou se známe dobře. Partneřili jsme spolu ve hře Cyrano, a dokonce jsme spolu hráli ve Slunečné, kde jsem ji jako bohatý šejk obtěžoval. Teď jsem se po jejím boku objevil jako její otec,“ prozrazuje herec Ernesto Čekan.

Padouchem je Ernesto Čekan i v ZOO

„Ani tady není ta moje postava příliš kladná. Je sice její otec, možná i proto, že jsme si malinko podobní, ale je dost nevyvedený. Dost pije a taky ji okrade. Nic sympatického, princ z pohádky to není,“ usmívá se herec, který je už za svou kariéru na padouchy zvyklý.

„Dostávám víc rolí, které jsou negativní, i když se tomu divím, že mi nedali nějakého sympaťáka. Tak mě ale viděli, uvidíme dál, jak s tím scenáristé zamíchají, a ten otec se třeba polepší,“ záhadně naznačuje herec, který se velmi rád na place potkal nejen s Evou Burešovou, ale i ostatními kolegy.

„ZOO se natáčí v těch samých ateliérech jako tehdy Slunečná, tak jsem jel do známého prostředí. Jsem rád, že jsem se potkal s Filipem Kaňkovským, protože spolu jsem ještě nikdy nepracovali. Narazil jsem i na Štěpána Benoniho, s ním se znám léta. Poprvé jsem se setkal i s Míšou Pecháčkovou a musím říct, že to bylo fajn. Všichni byli moc sympatičtí.“

Jak nakonec nepovedený otec skončí a jak hne své seriálové dceři žlučí, uvidí diváci už ve čtvrtek večer v dalším pokračování seriálu ZOO. Kromě vypjaté situace ohledně Viky a jejího otce se můžete těšit i na nečekané sblížení Haďáka se Sid.

Podívejte se na exkluzivní ukázku z čtvrteční epizody:

Další epizodu seriálu ZOO sledujte ve čtvrtek ve 20:15 na Primě nebo už teď on-line v předpremiéře v iPrima Videopůjčovně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.