Seriály a filmy

29. března 2022 20:20

red

Exkluzivní video ze ZOO: Albert se z těch žen zblázní. Která se vám nejvíc líbí?

ZOO (17) - Albert v obležení žen

Marketingový a PR ředitel zoo Albert Polák má pro jemnější pohlaví slabost. Jeho ženy mu už ale pomalu, leč jistě začínají přerůstat přes hlavu. Sledujte to v exkluzivní ukázce ze 17. epizody seriálu ZOO. Na tu se můžete mrknout už teď online v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě.

Alberta jeho pověst náruživého milovníka žen v zoo i okolí předchází, téměř všichni jeho kolegové už byli svědky žárlivé scény některé z jeho milenek. Právě proto se Anežce s Eliškou vůbec nezamlouvá, že by s takovým proutníkem měla skončit Sid, kterou si v zoo všichni oblíbili.

Milovník ze ZOO

Jenže Albert dokáže být vskutku okouzlující, zvlášť když mu o něco jde. V případě Sid to však není přímo ona sama, ale spíš její bohatá rodina a potenciální dědictví.

Že má o Sid eminentní zájem, ale Albertovi vůbec nebrání v rozletu, ba naopak. Čile udržuje své další vztahy, jednak jeden dlouhodobější s účetní Monikou, nicméně také s asistentkou Adélou, neteří jeho kolegy Lubora.

Adéla je ale jako neřízená střela, což se Albertovi na jednu stranu zamlouvá, na stranu druhou to ale skýtá jisté ohrožení jeho vztahu se Sid. Albert se zkrátka do svých avantýr zamotává stále více a je jen otázkou času, kdy Sid zjistí, jaký floutek ve skutečnosti je!

Která z Albertových milenek se vám nejvíc líbí?

17. epizodu seriálu ZOO sledujte už teď online v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.