Bučková nespustila oči z Noida. Bývalí milenci na sebe nezanevřeli

Eliška Bučková a Václav Noid Bárta v Máme rádi Česko

Od rozchodu Elišky Bučkové (33) s Václaven Noidem Bártou (42) uplynulo už deset let. Jak ale opět oba potvrdili, stále si mají co říci a svůj přátelský vztah nikdy nepřerušili.

Eliška Bučková se s Václavem Noidem Bártou potkala při natáčení vědomostního souboje týmů celebrit a bylo znát, že jejich vztahy jsou dekádu od rozchodu přátelské. Mimo kamery vedli družné rozhovory a před nimi Eliška neskrývala, že i po letech svého bývalého partnera stále velmi obdivuje.

Když totiž Václav Noid Bárta, který se před rokem stal potřetí manželem, v rámci natáčení show bezchybně zazpíval hit Karla Gotta Stokrát chválím čas, Eliška na něm mohla oči nechat a v závěru písně mu vzdala hold. „Musím říct, že nedávný Slavík byl hezký, jediné, co mi tam nesedělo, že Václav nebyl v elitní trojce, kam patří,“ ohodnotil umění Václava Noida Bárty moderátor pořadu Máme rádi Česko, Libor Bouček, ještě pod dojmy předávání Českého slavíka, který krátce předcházel vzniku tohoto dílu soutěže Máme rádi Česko. „Ano. Přesně tak!“ nadšeně zareagovala Eliška Bučková a nešetřila potleskem.

Eliška Bučková přišla do pořadu, který uvidíte zase v pátek večer na Primě, změřit své znalosti spolu s Jordanem Hajem a Jiřím Burianem alias Kapitánem Demem. V týmu soupeře Vojty Kotka se proti nim postaví herci Michal Holán, Oldřich Hajlich a modelka Pavlína Němcová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.