Celebrity

30. března 2023 16:30

Karolína Oehmová

Smrt v rukách Boučka a Genzera. Přiznali, jak zemřeli jejich domácí mazlíčci

Inkognito (7) - Smrt křečků

V oblíbené zábavné show Jakub Prachař (39) opět šokoval. Prozradil, jak plánuje mámě ušít kabát z křeččích kožíšků. Překvapením pro všechny ovšem bylo přiznání Libora Boučka (42) a Richarda Genzera (56), kteří zavzpomínali na své domácí mazlíčky. Jak zemřeli? A byla to opravdu nešťastná náhoda?

Už je to téměř tradice, kdy v oblíbené zábavné show baví Jakub Prachař (39) publikum na účet své rodiny. Často si bere na paškál svou mámu Danu Batulkovou (65). Tentokrát se rozhodl napsat výzvu, kde poptává křečky, aby mohl z jejich kůží nechat ušít kožich. „Já bych jim chtěl dát lehké nebe. Dal bych jim malou eutanazii, stáhnul je z kožíšků a příští rok bych dal mámě k Vánocům oboustranný kožíšek,“ řekl ve vtipu Prachař v pořadu Inkognito, který vysílá Prima každý čtvrtek ve 21:35 na Primě.

Libor Bouček nechal křečka pojít hlady

Křeček je ideálním domácím mazlíčkem téměř pro každé malé dítě. Možná právě proto často zemře nešťastnou náhodou. Stejně tak tomu bylo i u Libora Boučka (42), který svého křečka nechal pojít hlady. „Můj kamarád mi řekl, že bude nejlepší, když bude bydlet v domečku z kokosového ořechu. Tatínek mi ho rozřízl napůl, já jsem toho křečka přiklopil, ale zapomněl jsem mu tam vyřezat vchod,“ popsal moderátor smrt svého prvního zvířecího kamaráda.

Před zraky dcery zemřela myš v rukách Richarda Genzera

Na to konto si vzpomněl Richard Genzer (56) na svou zkušenost, kdy jemu zemřela myška v ruce přímo před zraky jeho dcery. „Moje dcera měla bílou myšku a řekla, ať si ji pochovám. Dala mi ji tedy na dlaň, myš vyplázla jazyk a vracel jsem ji mrtvou. Opravdu mi zemřela v ruce,“ přispěl svým zážitkem Richard s tím, že už byla ale opravdu stará.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.