Celebrity

2. března 2023 17:15

Karolína Oehmová

Děti jsou radost. Jakub Prachař chce svoji mámu zavřít do kontejneru!

Inkognito (3) – Jakub Prachař vystěhuje mámu do kontejneru

Jakub Prachař je velký humorista hlavně co se rodiny týče. Vyprávět by mohla i jeho maminka Dana Batulková, ze které si neustále dělá srandu v oblíbené zábavné show. Tentokrát ji, chudinku, plánuje vystěhovat do kontejneru.

Zábavnou show, kde cílem je uhádnout profesi neznámého hosta, si bez Jakuba Prachaře (39) už snad nikdo nedokáže představit. A že je nepostradatelnou součástí tohoto úspěšného pořadu, předvede v nejedné epizodě.

Na paškál si tentokrát opět vezme svoji maminku Danu Batulkovou (64), pro kterou má vymyšlené nové ubytování: „Řekl jsem si, že vyřeším bytovou situaci. Už nechci zbytečně platit nájem v Praze, vadí mi i turisté, takže se nastěhuju k mámě do baráku a musím ji někam šoupnout, to je jednoduchý. Takže ji šoupnu do kontejneru, udělám to v podzemí a řeknu jí, že je to bezpečný,“ vysvětlil Jakub svou výzvu na papíře.

Monika Absolonová se nyní bojí o své stáří

Ostatní kolegové se jeho větám nestačili divit, ale samozřejmě každý ví, že Jakub miluje nadsázku a humor. Nejvíc tento vtípek překvapil Moniku Absolonovou (46), která toužebně prohlásila, že její děti snad takové plány nemají. Na závěr vyslala soucitný vzkaz své kamarádce Batulkové. „Děti jsou radost, Dani," řekla Absolonová do kamery.

VIP hostem bude Martin Šonka

V premiérovém zábavném pořadu Inkognito, který Prima vysílá každý čtvrtek ve 21.35, budou známé osobnosti hádat nejrůznější povolání ze všech koutů České republiky. O skvělou zábavu se postarají hádající Ondřej Gregor Brzobohatý, Monika Absolonová, Petr Švancara, Jakub Prachař a moderátor Libor Bouček. Jako VIP host přijde akrobatický pilot Martin Šonka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.