Celebrity

15. února 2023 18:04

Karolína Oehmová

Adéla Gondíková si prý přivydělává v nevěstinci! Používá zajímavé umělecké jméno

Inkognito (1) - Adéla pracuje v nevěstinci

Herečka Adéla Gondíková nezkazí žádnou zábavu. Tentokrát se jí to ale může vymstít a možná bude mít doma co vysvětlovat. Při natáčení zábavné show totiž na sebe práskla, že si přivydělává v nevěstinci.

Adéla Gondíková (49) bude mít zřejmě co vysvětlovat svému muži Jiřímu Langmajerovi (56). V premiérovém díle zábavné show Inkognito totiž učinila velké přiznání. Nejdřív se jen snažila zjistit, jestli slečna Marie, u které měli panelisté hádat profesi, nepracuje v nevěstinci. Její dotaz udivil všechny přítomné a bylo to patrné z jejich tváří. „Vždyť je to zaměstnání jako každé jiné, proboha,“ nechápala Adéla výrazy svých kolegů. „Jo? Tak proč to neděláš?“ pohotově zasmečoval Richard Genzer (56), což vyvolalo ve studiu burácivý smích.

Gondíková šokovala přiznáním, že pracuje v nevěstinci

O to větší překvapení přišlo, když Adéla ve snaze se nenechat rozhodit opáčila, že takovou profesi vykonává také. „Jirko, víš to?“ vyslal dotaz do kamery Ondřej Brzobohatý (40) směrem k jejímu muži Jiřímu Langmajerovi. V tu chvíli si možná herečka ani neuvědomila, kam až to může zajít. Nicméně na Liborovu otázku, zda má nějaké umělecké jméno, s klidem a smíchem na tváři odpověděla, že se jmenuje Samanta.

V premiérových epizodách zábavné show, vysílané každý čtvrtek ve 20:15 na Primě, diváci uvidí Jakuba Prachaře, Adélu Gondíkovou, Ondřeje Brzobohatého a Richarda Genzera, nepřijdou samozřejmě ani o oblíbeného moderátora Libora Boučka a jako tajný host do studia dorazí Karlos Vémola.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.