Celebrity

31. prosince 2022 10:00

Karolína Oehmová

Bujaré večírky do pozdních hodin. Gondíková zavzpomínala na silvestry v divadle

Adéla Gondíková popsala zážitek ze Silvestra

Adéla Gondíková (49) je pracovitá žena a i na silvestra bude hrát v divadle. Prozradila ale, jaké bujaré párty s kolegy zažila v minulosti, a který novoroční zážitek se jí nevymaže z paměti.

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková bude v divadle nejen po Vánocích, ale i poslední den v roce. „Pravděpodobně budu hrát představení Slunce, seno, jahody v Karlínském divadle. Pak přijedu domů, obléknu se do tepláků, udělám chlebíčky a kolem dvanácté si půjdu lehnout. Ne, to asi vydržíme aspoň do půl jedné,“ řekla se smíchem Adéla, kterou můžete vidět v zábavné show Inkognito mimořádně v silvestrovský večer.

Za mlada jsme se zlili už den před Silvestrem

Žádná velká párty tedy u Gondíkové a jejího manžela Jiřího Langmajera (56) nebude. „To my už hrozně let neděláme. Za mlada si pamatuji, že se člověk nejvíc zlil už třicátého a další den už byl úplně zmámený,“ zavzpomínala herečka, která si dobře pamatuje divadelní silvestry. „Občas se zůstávalo po představení v divadle, v tom mládí člověk nikam nespěchal, ale to už teď léta není. Už jsme radši doma,“ přiznala.

Oslavy, spánek půl hodiny a vysílání v rádiu

Jeden takový silvestrovský večer ale nevymaže nikdy z paměti. „Jednou jsem jela z divadla ABC, kde si ty oslavy nového roku všichni rádi užili a zůstávali jsme tam hodně pozdě. Řekla jsem si, že pojedu v jednu domů a v pět ráno zpátky do rádia, kde jsem vysílala. Mě ale nenapadlo, že na Václavském náměstí neseženu taxi. Nakonec jsem ho sháněla do tří ráno, byl hrozně drahý, spala jsem půl hodiny a sháněla další taxi do rádia. To byla taková jedna hezká silvestrovská noc,“ zavzpomínala se smíchem Adéla Gondíková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.