Celebrity

22. prosince 2022 13:45

Karolína Oehmová

Adéla Gondíková popsala Vánoce s Jiřím Langmajerem. Dárky od něj rozbaluje tři dny

Adéla Gondíková popsala Vánoce s Langmajerem

Smích a samé překvapení, tak to vypadá na Vánoce u Adély Gondíkové (49). Herečka v rozhovoru pro Prima Ženy mimo jiné prozradila, jaké jsou svátky s manželem Jiřím Langmajerem (56). Dárky od něj prý rozbaluje tři dny. A její muž si naděluje překvapení i sám sobě.

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková má i přes vánoční svátky napilno. Potkat ji můžete v divadle, kde hraje hned několik dní. Teprve potom si užije chvíle volna. Štědrý den ale chce strávit s rodinou, kdy si společně již tradičně dopřejí kapra s bramborovým salátem. Cukroví u ní ale nenajdete. Po nepovedené várce perníčků z minulosti, už pečení vzdala.

Kapra smaží na kachlových kamnech

Hodně lidí tradiční vánoční jídla inovuje a nahrazuje různé ingredience zdravějšími. Adéla Gondíková je ale věrná klasice. „My se určitě držíme tradice. Klasický bramborový salát od tatínka a ryba, kterou tedy kupujeme naporcovanou, takže to není žádné velké umění. Musí být ale dělaná na kachlových kamnech, v těch kvůli tomu topíme jednou za rok. Pak máme i rybí polévku,“ řekla Adéla s tím, že přeci jenom jedna inovace je, a to od jejího bratra Dalibora Gondíka, který je vášnivý běžec. „Tatínek říkal, že v salátu musí být gothajský salám a majonéza. Můj bratr s tím má samozřejmě problém, takže ten si to nahrazuje něčím jiným,“ prozradila dál Gondíková.

Překvapení pod stromečkem

S manželem Jiřím Langmajerem se Adéla nenudí a každou chvíli od něj může čekat nějaké zábavné překvapení. Pod stromečkem ji zaskočil jen jednou a těžko říct, jestli jí bylo úplně do smíchu. „Jednou jsem pochopila, že se na natáčení asi hodně nudil, protože objevil aplikaci s tím zeleným mužíkem a nakoupil tam úplně všechno. I to, co už doma máme a funkční, stejně bílý a máme to nový,“ vyprávěla pobaveně Adéla.

Langmajer nakoupil dárky na tři dny

Podobně jako ostatní rodiny, i Adéla s Jirkou slaví Vánoce více dní. Nejdřív spolu, pak u rodiny toho druhého. „Jsou to dohromady tři dny, v podstatě se pořád rozbalují nějaký dárky s těmi dalšími. Jirka jednou nechtěl, abychom ten další den byli ochuzeni, takže to co nakoupil, rozdělil na několik dní. Takže bylo na nich napsáno třeba Jura, dával si i sobě dárky, samozřejmě, a pondělí. Takhle nám to rozdělil, to bylo hezký. On i hezky balí dárky. Je to vtipný, my se bavíme jenom u toho,“ dodala pobaveně herečka Adéla Gondíková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.