Celebrity

22. prosince 2022 13:45

Karolína Oehmová

Adéla Gondíková popsala Vánoce s Jiřím Langmajerem. Dárky od něj rozbaluje tři dny

Adéla Gondíková popsala Vánoce s Langmajerem

Smích a samé překvapení, tak to vypadá na Vánoce u Adély Gondíkové (49). Herečka v rozhovoru pro Prima Ženy mimo jiné prozradila, jaké jsou svátky s manželem Jiřím Langmajerem (56). Dárky od něj prý rozbaluje tři dny. A její muž si naděluje překvapení i sám sobě.

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková má i přes vánoční svátky napilno. Potkat ji můžete v divadle, kde hraje hned několik dní. Teprve potom si užije chvíle volna. Štědrý den ale chce strávit s rodinou, kdy si společně již tradičně dopřejí kapra s bramborovým salátem. Cukroví u ní ale nenajdete. Po nepovedené várce perníčků z minulosti, už pečení vzdala.

Kapra smaží na kachlových kamnech

Hodně lidí tradiční vánoční jídla inovuje a nahrazuje různé ingredience zdravějšími. Adéla Gondíková je ale věrná klasice. „My se určitě držíme tradice. Klasický bramborový salát od tatínka a ryba, kterou tedy kupujeme naporcovanou, takže to není žádné velké umění. Musí být ale dělaná na kachlových kamnech, v těch kvůli tomu topíme jednou za rok. Pak máme i rybí polévku,“ řekla Adéla s tím, že přeci jenom jedna inovace je, a to od jejího bratra Dalibora Gondíka, který je vášnivý běžec. „Tatínek říkal, že v salátu musí být gothajský salám a majonéza. Můj bratr s tím má samozřejmě problém, takže ten si to nahrazuje něčím jiným,“ prozradila dál Gondíková.

Překvapení pod stromečkem

S manželem Jiřím Langmajerem se Adéla nenudí a každou chvíli od něj může čekat nějaké zábavné překvapení. Pod stromečkem ji zaskočil jen jednou a těžko říct, jestli jí bylo úplně do smíchu. „Jednou jsem pochopila, že se na natáčení asi hodně nudil, protože objevil aplikaci s tím zeleným mužíkem a nakoupil tam úplně všechno. I to, co už doma máme a funkční, stejně bílý a máme to nový,“ vyprávěla pobaveně Adéla.

Langmajer nakoupil dárky na tři dny

Podobně jako ostatní rodiny, i Adéla s Jirkou slaví Vánoce více dní. Nejdřív spolu, pak u rodiny toho druhého. „Jsou to dohromady tři dny, v podstatě se pořád rozbalují nějaký dárky s těmi dalšími. Jirka jednou nechtěl, abychom ten další den byli ochuzeni, takže to co nakoupil, rozdělil na několik dní. Takže bylo na nich napsáno třeba Jura, dával si i sobě dárky, samozřejmě, a pondělí. Takhle nám to rozdělil, to bylo hezký. On i hezky balí dárky. Je to vtipný, my se bavíme jenom u toho,“ dodala pobaveně herečka Adéla Gondíková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.