Celebrity

21. října 2022 12:41

Karolína Oehmová

Gondíková se předvedla v průsvitné luxusní róbě. Točila jsem skoro nahá, žertovala

Můj muž to dokáže (8) - David Prachař škrábe jablko do spirály

Moderátorka Adéla Gondíková (49) všem vyrazila dech. V zábavné show, kde ženy sází na výkony svých mužů, oblékla luxusní a velmi odvážné šaty, v nichž vynikla její dokonalá postava. „Koukám, že jsem moderovala skoro nahá,“ komentovala svůj outfit s vtipem.

Adéla Gondíková oblékla velmi odvážné šaty z dílny návrhářky Alice Abraham. Odvážné a také hodně drahé. „Cena těchto šatů je 75 tisíc korun. Celkem Adéla Gondíková ve všech dílech pořadu Můj muž to dokáže vynesla šaty za skoro půl milionu korun,“ prozradila autorka šatů Alice Abraham.

I když Adéla Gondíková není zvyklá odhalovat příliš ze své postavy, tyto šaty oblékla ráda. Možná proto, že si jejich odhalujících prvků v natáčecím shonu ani nevšimla. „V tu chvíli mi to vůbec nepřišlo,“ divila se, jak moc odhalující její šaty byly. Litovat ale nemusí, všichni přítomní na ní mohli oči nechat. Včetně soutěžících show Můj muž to dokáže.

David Prachař spadl z kola

V tomto díle svého muže Davida Prachaře potrápila Linda Rybová, která ho poslala hned do dvou soutěží. V té první měl v šibeničním čase 55 vteřin oloupat jablko do spirálky. „David je zručný, ale zbrklý,“ obávala se výsledku Rybová. „Doma škrábu brambory. Jablko jsem neškrábal už strašně dlouho, spíš jsem specialista na nářadí. Koupil jsem domů jednu škrabku, tak si tady musím vybrat správnou. Můj výkon bude stoprocentní, ale aby mi to nezkazila ta škrabka,“ chytal se stébla tonoucí Prachař.

A zapotil se i v další soutěži, kde měl na malém dětském kole zdolat překážkovou dráhu. „Myslel jsem, že budu nejsilnější v nějaké silové disciplíně, ale teď se nějak necítím, tak asi ve vědomostní,“ vykrucoval se před začátkem soutěže. A věděl proč, na kole se pořádně vysekal. „Je to těžký trefit se na tu překážku. Respekt z ní jsem neměl, já už nemám respekt,“ uvažoval, jak mohlo dojít k jeho pádu z malého dětského kola.

Jan Dolanský má obavu z hádání ryb

Lenka Vlasáková soutěžila velmi opatrně. Bydlí totiž za Prahou a bála se, aby se v případě rozepře s Janem Dolanským dostala domů. „Doufám, že nebudu Jeníka mučit a nebudu muset jít pěšky domů. Honza je velmi zručný, vždycky když k někomu přijedeme na návštěvu, ta nahlásí, co je potřeba opravit, a on to opraví. Já jsem na něj pyšná,“ snažila se připravit si půdu pro případný neúspěch Vlasáková a poslala ho jen do jednoho úkolu, ve kterém měl pojmenovat 8 (z 10) ryb v akvárku. „Jeník byl s Igorem jednou na rybách. A s našima chlapečkama. Ale pak šli do obchodu a rybu koupili, protože klukům slíbili, že co uloví, to ugrilují, ale nic neulovili,“ smála se Lenka Vlasáková.

Že to s jeho znalostí ryb nebude tak horké, potvrdil i sám herec. „To je chyba, to se nemělo vůbec stát. Šli jsme s Igorem na ryby jenom proto, že rybaří naši kluci. Takže ti rybařili a my jsme to tam prokecali. My dva s Igorem jsme rozhodně nic nechytili. V rybách se vůbec nevyznám. To je úplně špatně, tohle celý. Já vůbec nevím, jak to tu moji ženu napadlo, vždyť já nemám ani rybářský lístek, nikdy jsem neměl ani akvárko,“ děsil se úkolu Jan Dolanský.

Igor Chmela schytal nejhorší úkol

Do nejtrapnějšího úkolu poslala svého muže Igora Chmelu Jana Janěková. Igor měl hádat hmotnost žen-figurantek. „Igor je přemýšlivý, možná by nějakým logickým úsudkem to mohl zvládnout,“ uvažovala Jana Janěková. „Není to tak dávno, co žena vyšla z koupelny a zděšeně začala křičet: Igi, tolik jsem v životě nevážila! A já jsem tu číslovku, protože jsem gentleman, zapomněl a řekl jí, že jí mám rád takovou, jaká je, bez ohledu na to, kolik váží,“ prozradil Igor Chmela s tím, že netuší, kolik by žena měla vážit.

Saša Rašilov důvěru ve své manželce moc neměl

Lída Rašilovová věřila Sašovi nejméně. „Saša to určitě neumí. Já to stopuju, pod minutu to nedá,“ nepustila svého muže do jednoduchého úkolu v loupání jablek Lída Rašilovová. Ušetřila ho i jízdy na dětském kole. „Saša jezdí na kole, teď učil dceru na dětském kole, ale bylo to strašný,“ vzpomínala na nedávný zážitek. Nenechala ho ani hádat hmotnosti figurantek. „V tom mu vůbec nevěřím, nemá absolutně šanci to poznat. Nedávno jsme o tom vedli debatu doma. On si myslí, že vážím stejně, jako když jsem byla těhotná, a to jsem měla 103 kilo. V téhle hře nemáme šanci,“ vzdychla Lída Rašilovová, a tak se Saša Rašilov musel pustit do silové disciplíny v hodu pneumatik na cíl.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.