Celebrity

27. dubna 2022 06:00

David Laštovka

Herečka Lenka Vlasáková o utajované svatbě s Janem Dolanským: Děti ji probrečely

7 pádů Honzy Dědka (1): Lenka Vlasáková a Jan Dolanský

První manželství s výtvarníkem Egonem Tobiášem, s nímž má dceru Sofii, skončilo rozvodem, a i proto se podruhé do svatby příliš nehnala. Druhého životního partnera, herce Jana Dolanského, s kterým má tři děti, Amélii, Maxe a Johana, si vzala až po devatenáctiletém vztahu.

Svatbu měli před dvěma lety. A nutno dodat, že nebýt pandemie koronaviru, možná by spolu stále žili jenom „na hromádce“ a k obřadu se nedostali. „Dřív nebyl prostor, pořád jsme řešili čtyři věci naráz, děti, práci, zkoušky, najednou bylo volno. A tak jsme náš vztah zlegalizovali. V pondělí jsme si to řekli a v pátek byla svatba. Krása. Bylo už léto, tak nás mohlo být pětadvacet. Jen nejužší rodina, komorní hostina a bylo to,“ svěřila se Lenka Vlasáková v rozhovoru pro Deník.

Jak přiznala, tuto svatbu si užila daleko více než svoji první. „Neřešila jsem takové ty starosti – došlo víno, babičce je horko, zteplalo pivo, jdou chody správně po sobě...? Ne, absolutní pohoda. Babička udělala oběd, dcera Amálka vyrobila dort, holky mě ráno učesaly, já i Honza jsme se každý zvlášť dovezli na obřad, tam jsme se teprve potkali. Bylo to strašně veselé,“ vylíčila herečka.

Děti jejich svatbu obrečely

Největší radost z jejich rozhodnutí vstoupit po dlouhých letech do svazku manželského, měly jejich děti. „Byly šťastné. Obě naše dcery to probrečely. Máme jednu nádhernou fotku, kde je vidět, jak se po obřadu drží všechny děti v objetí. Vůbec nevím, kdo to fotil, ale moc se povedla. My si do té chvíle s Honzou vůbec neuvědomovali, jak je to pro ně důležité. To byl náš nejlepší počin během koronaviru,“ uvedla spokojeně Lenka.

Když se s o šest let mladším Janem Dolanským dala dohromady, nikdo jim moc šancí nedával. Seznámili se na konkurzu k televiznímu filmu Udělení milosti se zamítá, kde se oba ucházeli o role. První dojem ovšem nebyl nic moc. V duchu si říkali, že ten druhý působí namyšleně. Během natáčení si však padli do oka a přeskočila mezi nimi pomyslná jiskra. Dnes si jeden bez druhého už život neumí představit. Hovoří o sobě s láskou a úctou. „Lenka je takový anděl. Je to úžasná a krásná žena, chytrá, inteligentní. Vůbec nevím, jak jsem si ji zasloužil. Stejně tak je skvělá i jako maminka. Má v sobě klid a pohodu, nedělá z ničeho problém,“ prozradil o ní v Českém rozhlasu Jan Dolanský, kterého můžeme vídat v seriálu TV Prima 1. MISE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.