Seriál zahnal herce do spacáků. Prázdniny trávili v chatkách, Tomáš Klus v karavanu

Jedna exmanželka za druhou – Zalez do spacáku (1)

Nový osmidílný seriál odhalí během letních prázdnin nejedno tajemství. Přesněji řečeno – hned sedm. Tři ženy a čtyři děti. Celý štáb se tak na dva měsíce usídlil v kempu v Brozanech nad Ohří. Neodjíždělo se, ale přespávalo v tamních chatkách. Jen představitel hlavního hrdiny Tomáš Klus s dcerou Josefínou obývali vlastní karavan.

Čtyřicátník Ivan (Tomáš Klus) požádá v novém rodinném seriálu po krátké známosti Sáru (Pavla Gajdošíková) o ruku. Ta souhlasí jedině pod podmínkou, že se lépe poznají a stráví spolu celé léto v kempu Sářiných rodičů (Lenka Vlasáková, Ondřej Pavelka).

Ivan se ale Sáře zapomněl zmínit, že už byl třikrát ženatý a má tři potomky, takže dělá vše pro to, aby mu děti v létě nepřekazily plán sbližování se s novou láskou. Omluví se svým exmanželkám (Kristýna Leichtová, Erika Stárková, Barbora Seidlová), že tyto prázdniny mu to nevyjde a děti si vezme hned, jak to bude možné. Jenže bývalky nejsou hloupé, dají se dohromady a během pár dní zjistí, co za tím je. Rozhodnou se, že do kempu pojedou a děti mu tam nechají. Překvapená Sára musí uznat, že procesu vzájemného poznávání může přítomnost dětí jenom prospět. Takže dva měsíce společných chvil této zvláštní rodiny okořeněné letními zážitky z kempu mohou začít.

A kdy naposledy spaly hrdinky seriálu ve spacáku a trávily volno v kempu u vody?

Ta, o jejíž srdce tu běží, je Pavla Gajdošíková coby Sára.

„Na konci září jsme byli na vodě a noci trávili ve spacáku v kempu,“ shrnuje stručně představitelka Ivanovy nové lásky v podání držitelky Českého lva Pavly Gajdošíkové, kterou můžete aktuálně vídat také v seriálu motivovaném politickou kauzou Sedm schodů k moci.

První žena – Barbora Seidlová jako Gábina

„Bylo mi patnáct. Tehdy jsme s mým tátou podnikali četné cyklistické výlety. Objeli jsme na kole část Korsiky, podnikli jsme cestu kolem Dunaje z Passau do Vídně, cestovali po Holandsku… A to vše na kole se stanem a spacákem. Moc jsme si to užili,“ popisuje Barbora Seidlová. „Teď už ale dávám přednost spíš posteli a peřinám… A to i pod širákem. Na chalupě mám jednu ‚venkovní‘ a občas tak spávám pod širákem na posteli, v nejvíc hvězdičkovém hotelu na světě!“ uzavírá sympatická herečka.

Druhá žena – Kristýna Leichtová coby Olga

To Kristýna Leichtová si spacák užila nedávno dosytosti. „Prožila jsem v něm celé loňské léto. Na vodě, v Itálii a vlastně tak trochu během natáčení. Měli jsme kolem sebe samé děti. Ráda s nimi natáčím, beru je jako rovnocenné partnery a pokud mě požádají o radu, jsem jim nápomocná,“ přibližuje vzájemnou spolupráci Leichtová, kterou coby Ivanovu druhou choť Olgu uvidíte v premiérovém díle seriálu Zalez do spacáku v pondělí večer na Primě. „Zajímám se. Pokud děti nechtějí komunikovat, netlačím na pilu. Ale většinou se prostě bavíme. Když je natáčení baví, je to pak obrovsky vidět!“ říká seriálová exmanželka, s níž má hlavní hrdina syna.

Čtěte také: Kristýna Leichtová oslavila narozeniny ve velkém stylu. Noc ale strávila na pohotovosti

Třetí žena – Erika Stárková coby Kamila

„Ve spacáku spím každé léto. Miluji spaní pod širým nebem, cestování a spaní kdekoli v přírodě. Tohle natáčení bylo v tomto skvělé, stejně tak i děti. Jsou úžasný, otevřený, naprosto přirozený. Navíc, celý štáb měl s sebou svoje potomky, kteří tam celé natáčení byli a hráli si. Moje dcera se díky tomu rozmluvila tak, že jsem ji nestíhala,“ vypráví Erika Stárková.

Je jasné, že tyhle prázdniny budou nezapomenutelné jak pro Ivana a jeho přítelkyni Sáru, tak i pro děti. Jejich táta je totiž neobyčejný a nudit se rozhodně nebudou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.