Seriál zahnal herce do spacáků. Prázdniny trávili v chatkách, Tomáš Klus v karavanu

Jedna exmanželka za druhou – Zalez do spacáku (1)

Nový osmidílný seriál odhalí během letních prázdnin nejedno tajemství. Přesněji řečeno – hned sedm. Tři ženy a čtyři děti. Celý štáb se tak na dva měsíce usídlil v kempu v Brozanech nad Ohří. Neodjíždělo se, ale přespávalo v tamních chatkách. Jen představitel hlavního hrdiny Tomáš Klus s dcerou Josefínou obývali vlastní karavan.

Čtyřicátník Ivan (Tomáš Klus) požádá v novém rodinném seriálu po krátké známosti Sáru (Pavla Gajdošíková) o ruku. Ta souhlasí jedině pod podmínkou, že se lépe poznají a stráví spolu celé léto v kempu Sářiných rodičů (Lenka Vlasáková, Ondřej Pavelka).

Přidejte seriálu Zalez do spacáku líbí na Kinoboxu svoje hodnocení.

Ivan se ale Sáře zapomněl zmínit, že už byl třikrát ženatý a má tři potomky, takže dělá vše pro to, aby mu děti v létě nepřekazily plán sbližování se s novou láskou. Omluví se svým exmanželkám (Kristýna Leichtová, Erika Stárková, Barbora Seidlová), že tyto prázdniny mu to nevyjde a děti si vezme hned, jak to bude možné. Jenže bývalky nejsou hloupé, dají se dohromady a během pár dní zjistí, co za tím je. Rozhodnou se, že do kempu pojedou a děti mu tam nechají. Překvapená Sára musí uznat, že procesu vzájemného poznávání může přítomnost dětí jenom prospět. Takže dva měsíce společných chvil této zvláštní rodiny okořeněné letními zážitky z kempu mohou začít.

A kdy naposledy spaly hrdinky seriálu ve spacáku a trávily volno v kempu u vody?

Ta, o jejíž srdce tu běží, je Pavla Gajdošíková coby Sára.

„Na konci září jsme byli na vodě a noci trávili ve spacáku v kempu,“ shrnuje stručně představitelka Ivanovy nové lásky v podání držitelky Českého lva Pavly Gajdošíkové, kterou můžete aktuálně vídat také v seriálu motivovaném politickou kauzou Sedm schodů k moci.

První žena – Barbora Seidlová jako Gábina

„Bylo mi patnáct. Tehdy jsme s mým tátou podnikali četné cyklistické výlety. Objeli jsme na kole část Korsiky, podnikli jsme cestu kolem Dunaje z Passau do Vídně, cestovali po Holandsku… A to vše na kole se stanem a spacákem. Moc jsme si to užili,“ popisuje Barbora Seidlová. „Teď už ale dávám přednost spíš posteli a peřinám… A to i pod širákem. Na chalupě mám jednu ‚venkovní‘ a občas tak spávám pod širákem na posteli, v nejvíc hvězdičkovém hotelu na světě!“ uzavírá sympatická herečka.

Druhá žena – Kristýna Leichtová coby Olga

To Kristýna Leichtová si spacák užila nedávno dosytosti. „Prožila jsem v něm celé loňské léto. Na vodě, v Itálii a vlastně tak trochu během natáčení. Měli jsme kolem sebe samé děti. Ráda s nimi natáčím, beru je jako rovnocenné partnery a pokud mě požádají o radu, jsem jim nápomocná,“ přibližuje vzájemnou spolupráci Leichtová, kterou coby Ivanovu druhou choť Olgu uvidíte v premiérovém díle seriálu Zalez do spacáku v pondělí večer na Primě. „Zajímám se. Pokud děti nechtějí komunikovat, netlačím na pilu. Ale většinou se prostě bavíme. Když je natáčení baví, je to pak obrovsky vidět!“ říká seriálová exmanželka, s níž má hlavní hrdina syna.

Čtěte také: Kristýna Leichtová oslavila narozeniny ve velkém stylu. Noc ale strávila na pohotovosti

Třetí žena – Erika Stárková coby Kamila

„Ve spacáku spím každé léto. Miluji spaní pod širým nebem, cestování a spaní kdekoli v přírodě. Tohle natáčení bylo v tomto skvělé, stejně tak i děti. Jsou úžasný, otevřený, naprosto přirozený. Navíc, celý štáb měl s sebou svoje potomky, kteří tam celé natáčení byli a hráli si. Moje dcera se díky tomu rozmluvila tak, že jsem ji nestíhala,“ vypráví Erika Stárková.

Je jasné, že tyhle prázdniny budou nezapomenutelné jak pro Ivana a jeho přítelkyni Sáru, tak i pro děti. Jejich táta je totiž neobyčejný a nudit se rozhodně nebudou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.