Tomáš Klus promluvil o zlomeném srdci. Jeho táborová láska otěhotněla s jiným mužem

Jedna exmanželka za druhou – Zalez do spacáku (1)

Když se člověk zamiluje, plánuje si se svou drahou polovičkou budoucnost, která často zahrnuje i společného potomka. Když ale muž zjistí, že jeho láska čeká dítě s jiným, může to být bolestivější než rána pěstí na solar. Něco podobného zažil i Tomáš Klus (37).

Byť Tomáš Klus přesně tuhle situaci zažil, došlo k ní v pubertálním věku a onu „zradu“ mu způsobila jedna z jeho letních táborových lásek. Jelikož je ovšem Tomáš Klus velký šprýmař a zdatný vypravěč, umí náležitě prodat v podstatě jakoukoli historku. „Táborová láska mi nikdy nevydržela, protože jsem nikdy neodjížděl ve vztahu, ale vždycky jen platonicky zamilovaný. Vždy do velké holky. A ta už příští rok přijela třeba… těhotná,“ ohlédl se Klus s humorem za dospíváním v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Absolvent školy života

Muzikant a dnes už také herec na plný úvazek, kterého můžete pravidelně vídat například v seriálu ZOO, teď dostal šanci vrátit se do části mládí, kterou strávil v prostředí kempů u táborových ohňů. Poskytla mu ji herecká příležitost v novém seriálu Zalez do spacáku, který můžete sledovat v pondělí od 20:15 na Primě nebo už nyní na prima+. A jak Tomáš Klus zareagoval na otázku, jakou má v seriálu roli?

„Hlavní! A to jsem rád. To pro mě bylo nejdůležitější,“ zavtipkoval představitel seriálového Ivana a svou odpověď následně rozšířil. „Myslím si, že je to sympaťák, který malinko, nebo spíš dost a hodně bojuje se sebestředností. Je to ale do slova a do písmene absolvent školy života, protože život ho během seriálu naučí, odsebestřední ho a na konci z toho vyjde jako nový a lepší člověk,“ představil Tomáš Klus hlavního hrdinu nové osmidílné komediální minisérie, která se natáčela v kempu u řeky Ohře.

Do spacáku zalézá i Klusova dcera Josefína

Režie se ujal mladý talent Jan Haluza, pod jehož vedením se rozehrál příběh, ve kterém se Ivan chce oženit s krásnou mladou Sárou (Pavla Gajdošíková). Jenže to má malý háček. Ivan se své nové lásce zapomněl zmínit, že už třikrát ženatý byl, a z předchozích sňatků má dokonce několik dětí. Kromě Tomáše Kluse jsou v seriálu k vidění i herecké hvězdy jako Lenka Vlasáková, Ondřej Pavelka, Kristýna Leichtová, Erika Stárková nebo Barbora Seidlová. Pro držitele zlatého Českého slavíka z roku 2012 bylo natáčení navíc ozvláštněno tím, že si v seriálu zahrál se svou skutečnou dcerou Josefínou Klusovou, s níž se objevuje také v seriálu ZOO.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.