Tomáš Klus promluvil o zlomeném srdci. Jeho táborová láska otěhotněla s jiným mužem

Jedna exmanželka za druhou – Zalez do spacáku (1)

Když se člověk zamiluje, plánuje si se svou drahou polovičkou budoucnost, která často zahrnuje i společného potomka. Když ale muž zjistí, že jeho láska čeká dítě s jiným, může to být bolestivější než rána pěstí na solar. Něco podobného zažil i Tomáš Klus (37).

Byť Tomáš Klus přesně tuhle situaci zažil, došlo k ní v pubertálním věku a onu „zradu“ mu způsobila jedna z jeho letních táborových lásek. Jelikož je ovšem Tomáš Klus velký šprýmař a zdatný vypravěč, umí náležitě prodat v podstatě jakoukoli historku. „Táborová láska mi nikdy nevydržela, protože jsem nikdy neodjížděl ve vztahu, ale vždycky jen platonicky zamilovaný. Vždy do velké holky. A ta už příští rok přijela třeba… těhotná,“ ohlédl se Klus s humorem za dospíváním v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Absolvent školy života

Muzikant a dnes už také herec na plný úvazek, kterého můžete pravidelně vídat například v seriálu ZOO, teď dostal šanci vrátit se do části mládí, kterou strávil v prostředí kempů u táborových ohňů. Poskytla mu ji herecká příležitost v novém seriálu Zalez do spacáku, který můžete sledovat v pondělí od 20:15 na Primě nebo už nyní na prima+. A jak Tomáš Klus zareagoval na otázku, jakou má v seriálu roli?

„Hlavní! A to jsem rád. To pro mě bylo nejdůležitější,“ zavtipkoval představitel seriálového Ivana a svou odpověď následně rozšířil. „Myslím si, že je to sympaťák, který malinko, nebo spíš dost a hodně bojuje se sebestředností. Je to ale do slova a do písmene absolvent školy života, protože život ho během seriálu naučí, odsebestřední ho a na konci z toho vyjde jako nový a lepší člověk,“ představil Tomáš Klus hlavního hrdinu nové osmidílné komediální minisérie, která se natáčela v kempu u řeky Ohře.

Do spacáku zalézá i Klusova dcera Josefína

Režie se ujal mladý talent Jan Haluza, pod jehož vedením se rozehrál příběh, ve kterém se Ivan chce oženit s krásnou mladou Sárou (Pavla Gajdošíková). Jenže to má malý háček. Ivan se své nové lásce zapomněl zmínit, že už třikrát ženatý byl, a z předchozích sňatků má dokonce několik dětí. Kromě Tomáše Kluse jsou v seriálu k vidění i herecké hvězdy jako Lenka Vlasáková, Ondřej Pavelka, Kristýna Leichtová, Erika Stárková nebo Barbora Seidlová. Pro držitele zlatého Českého slavíka z roku 2012 bylo natáčení navíc ozvláštněno tím, že si v seriálu zahrál se svou skutečnou dcerou Josefínou Klusovou, s níž se objevuje také v seriálu ZOO.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.