Josefína Klusová hraje po boku táty Tomáše. Ztvární jeho otrávenou neteř

Josefína Klusová v ZOO – ZOO (165)

Písničkář Tomáš Klus už není jediný z rodiny, kdo je součástí herecké branže. Před kameru se postavila i jeho desetiletá dcera Josefína. V populárním seriálu se představí jako jeho věčně otrávená neteř, která bude strejdovi Filipovi pěkně zatápět. Hned zkraje spáchá škodu za několik tisíc korun. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jako blesk z čistého nebe se objeví sestra fotografa Filipa Jandy v podání Tomáše Kluse a překvapí ho nečekanou prosbou. Žádá, zda by nemohl na pár dní pohlídat svou neteř, kterou hraje dcera zpěváka Josefína. V oblíbeném seriálu se tak Tomáš Klus promění z jejího tatínka na strýce.

Jejich soužití však nebude nijak snadné. Malá Josefína totiž vůbec není nadšená, že na nějaký čas opustí své kamarády a spolužáky. „Kdyby to šlo udělat jinak, udělám to tak. Taky nemám radost, že musím bráchu o něco prosit,“ vysvětluje seriálová maminka Josefíně, kterou poprvé uvidíte v ZOO v úterý večer na Primě. Jenže nikdo jiný ji pohlídat nemůže a pracovní cesta se odložit nedá, takže malé nezbednici nezbývá než pobyt u strejdy překonat.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Svou otrávenost ale nijak skrývat nehodlá. Právě naopak. Filipa i Viky bude častovat nejen zpupným výrazem, nýbrž i maléry. Zatímco jiné děti by se radovaly, kdyby mohly strávit celý den v zoologické zahradě, Josefína se může nudou ukousat a vymýšlí jen samé lumpárny. „Vypustila tady spoustu švábů,“ rozčiluje se v kantýně Radek. „Budu muset zavolat deratizéra, aby se mi tady ty potvory nerozmnožily. Takže tahle sranda vyjde strejdu aspoň na deset tisíc korun,“ zkonstatuje naštvaný kuchař. Je jasné, že tohle soužití bezproblémové nebude a Filip se má ještě na co těšit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.