Celebrity

22. června 2023 12:46

redakce Prima Ženy

Láska vzkvétá. Eva Burešová a Tomáš Klus zpívají v seriálu zamilovaný duet

ZOO (124) – Vítězný duet Viky a Filipa

Pamatujete si, jak Tomáš Klus (37) jako Filip vyznal lásku Evě Burešové (29) coby Viky? Teď seriálový svůdník vložil své city do duetu, s nímž vystoupí v hudebním baru a zvítězí v pěvecké soutěži. Poslechněte si exkluzivně celý song!

Dlouho kolem sebe kroužili a zřetelné jiskření si odmítali přiznat. Poté se z nich stali přátelé s výhodami a žhavé chvilky v posteli si nadmíru vychutnávali. Jenže Filip se zamiloval. Přestože se snažil řídit přáním Viky a užívat si nezávazný vztah, moc se mu to nedařilo. Nakonec se přece jen osmělil a přiznal krásné designérce, že ji miluje a pořád na ni myslí.

Viky mu radostně skočila do náruče a od té doby tvoří spokojený pár. Dokonce se spolu zúčastní pěvecké soutěže. Zazpívají zamilovaný duet, o který se postaral muzikant Tomáš Klus. „Na práci mám většinou klid, moje žena vezme děti a nechá mě, abych mohl být ve studiu a tam seděl na písničce. Občas musím ty věci selektovat,“ říká představitel fotografa zoologické zahrady.

„Někdy napíšu věci, které nejsou dobré, ale naštěstí mám skvělého prvního kritika v tom nejlepším smyslu slova, a to je moje žena,“ prozrazuje, jak vznikala písnička, v níž měl Klus neomezené možnosti a volnou ruku a kterou uvidíte v dalším díle seriálu ZOO ve čtvrtek večer na Primě. „Sám jsem si dal kreativní limit, protože mi dost svědčí a dal jsem si limit, že jsem se to snažil co nejvíc psát za Filipa, který píše milostné vyznání. Představoval jsem si tu konkrétní situaci toho, jak spolu s Viky sedí v kuchyni a skrze tóny si vyznávají lásku a hluboce se při tom dívají jeden druhému do očí,“ popisuje muzikant, co písničce předcházelo, než se muzikantské KOUZ(L)OO zrodilo.

„Moc mě písnička od Tomáše baví, je to naše první spolupráce. Na základní škole jsem ho poslouchala a jsem moc ráda, že jsme si spolu zazpívali. Ta písnička je super, jako všechno, co Tomáš udělá,“ chválí svého kolegu Eva, která přiznává, že je schopná si písničku zapamatovat na první poslech. „Horší je to ale s Tomášovým textem, protože on je má tak složité, že člověk musí dávat velký pozor,“ usmívá se zpěvačka, která sama prošla několika pěveckými soutěžemi. Tou první už ve dvou letech v rodném Hlučíně. „Hlučínský slavíček a soutěžila jsem v něm už od dvou let. Úplně poprvé jsem tam doprovázela mojí sestru a chtěla jsem si zazpívat taky, tak jsem vyšla na pódium a tam začala moje pěvecká kariéra,“ směje se Burešová.

Podívejte se na obdivuhodné gesto, které Viky s Filipem krátce po svém vítězství předvedou a jímž dostanou celý Markův bar.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.