Zamilovaný Filip nechce být jen kamarád s výhodami, Viky se tomu brání

ZOO (120) – Kamarádi s výhodami Viky a Filip

Tomáš Klus (37) se coby Filip zakoukal do Viky v podání Evy Burešové (29). Přestože si s půvabnou designérkou užívají vášnivé chvilky v posteli, ona o vztah nestojí. Kamarád ale Filipovi poradí, jak si ji získat. Pomůže to? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

„Dobré ráno, miláčku,“ usmívá se Filip na Viky, zatímco jí nese do postele snídani. Většina žen by za takové ranní překvapení dala všechno možné. Ne však Viky. Krásná designérka si po zklamání se soudcem Petrem, jenž si našel v zahraničí milenku, dává od vážných vztahů pauzu. „Jsme kamarádi. Opravdu jenom kamarádi,“ zdůrazňuje fotografovi zoologické zahrady.

Nepomůže ani argument, že se jí pouze snažil udělat radost a nedělá něco takového každý den. „Tak to příště nedělej. Pokud je to pro tebe tak velké gesto, nech si ho pro nějakou holku, kterou budeš fakt milovat,“ zpraží ho Viky, přestože je za snídani ráda. Filip proto v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, ihned zařadí zpátečku a snaží se tvářit, že se nic neděje. Je na něm ale vidět zklamání. Moc dobře si uvědomuje, že se do Viky zamiloval. Všiml si toho i kamarád Roman, jemuž neunikly Filipovy zářící oči.

Je tak teď jediný, komu se může bývalý olympijský vítěz svěřit. A nejen to. Zajde si k němu i pro radu. Chvíli měl totiž dojem, že Viky pomalu otáčí a ke vztahu se nechá zviklat. Jenže studená ranní sprcha jeho naděje smetla. „Jestli chce kamaráda s výhodami, tak jí ho dej. Budete se spolu často vídat, chodit do kina, do divadla, budete spolu spát… A jestli stojí za to, tak jí to přestane stačit a bude chtít víc,“ myslí si Roman. Zafunguje jeho doporučení a Filip postupem času Viky získá?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.