Libor Matouš jako konkurent Davida Gránského. Přítele dělá Sáře Milfajtové

ZOO (119) – Kristýnin přítel naoko

Sára Milfajtová (31) jako průvodkyně Kristýna v oblíbeném seriálu dlouho věřila, že se v Davidovi Gránském (31) coby Albertovi skrývá dobro. Svým pomstychtivým chováním jí však dokázal, že se plete. Navíc dívce kvůli sázce nadbíhá, kde může, čemuž se Kristýna rozhodne učinit přítrž. Přizve si na pomoc Libora Matouše (28) jako svého staronového přítele. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak na něho Albert zareaguje.

O Albertově skryté dobrotě byla Kristýna přesvědčená už od prvního dne v novém zaměstnání. Na rozdíl od kolegů, kteří mají bývalého ředitele zoologické zahrady prokouknutého a názor nezměnili ani po jeho životní lekci, kdy začal sekat latinu. Ukázalo se ale, že Kristýna má ke své domněnce tajný důvod. Do Alberta je už od dětství zamilovaná a nevybrala si tuto práci náhodou.

Když se o jejich dětské známosti PR manažer dozvěděl, vytušil možnou pomstu a začal se strachovat o zdraví. Pod návalem obav se choval ještě zákeřněji a rozbitím Kristýnina medailonu utvrdil i ji o svém špatném charakteru. Přesto jí stále nadbíhá. Uzavřel totiž s Kamilem nechutnou sázku a nehodlá prohrát. Jenže průvodkyni už došla trpělivost, a tak si na pomoc přizvala kamaráda Dalibora v podání Libora Matouše, známého například ze seriálu 1. MISE. Ten se objeví v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Neměl bych tam na ně vlítnout, že by se v pracovní době měla věnovat práci?“ ptá se Albert naštvaně Lubora, když je vidí líbat se na schodech. „Jestli chceš vypadat jako žárlivý blbec, tak to udělej,“ radí mu Brázda.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

I když ho mladý Polák poslechne a odpustí si jakékoliv komentáře, jedno mu to očividně není. A nejen kvůli zaměstnanecké morálce. Netuší, že Kristýnin nový vztah není takový, jak se zdá. „Dobrý, už můžeš přestat, viděl nás. Účel byl splněn a není potřeba v tom dál pokračovat,“ stopne Kristýna Daliborovo lísání. Je jasné, že tady žádná pravá láska nekvete. Zamilovanost však hrají dokonale, takže se Albert při dalším setkání uštěpačným poznámkám už neubrání.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.