Zděšený Albert se strachuje o zdraví. Tuší, že Kristýna plánuje zákeřnou pomstu

ZOO (111) – Znáte se od dětství

David Gránský je coby Albert Polák protřelý lump, jenž bez problémů ušije boudu na kohokoliv v okolí. Jenže teď to vypadá, že se role obrací a terčem se stává on. Zjistí totiž pravdu o Kristýně v podání Sáry Milfajtové (31) a začne se bát. V dětství ji trápil, a tak nyní očekává náležitou odplatu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Nějakou dobu se nové průvodkyni v zoologické zahradě dařil tajit skutečný důvod, proč se nechala zaměstnat zrovna ve Dvoře Králové. Kvůli babiččině návštěvě však bylo Kristýnino tajemství vyzrazeno a ukázalo se, že Alberta nejen zná už z dřívějška, ale od dětství ho miluje. Přestože Anežka dodržela slovo a nikomu dalšímu nic neřekla, PR manažer se o jejich známosti přece jen dozví.

Jeho maminka se totiž v infocentru setkala s Kristýninou babičkou a společně poseděly u kávy. Díky tomu má paní Poláková větší přehled než samotný Albert. „Martincová je ta holka od starých Pučkovic ze statku. Když jsi ještě jezdil k babičce Polákovic na prázdniny, Martincovi tam mívali pravnučku. Takovou malou otravnou holku, co za tebou pořád běhala,“ vypráví mu maminka a Albertovi, který uzavřel s Kamilem nechutnou sázku týkající se právě Kristýny, začíná svítat.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Svou domněnku si následně ověří a vyslechne část Kristýnina rozhovoru s kolegyněmi. „Když mě někdo zradí, jdu po něm tak dlouho, než mu to vrátím,“ svěřuje se holkám v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Počkám na správný čas a pak uskutečním svůj plán. Dotyčný bude ještě litovat, že mě vůbec kdy potkal,“ přiznává trochu hrozivě Kristýna, zatímco Albertovi schovanému v křoví z toho jde mráz po zádech. „Chce se mi pomstít!“ přiběhne vyděšeně za Luborem a strachuje se, aby ho třeba neplánovala zabít nebo ho jinak zmrzačit. Byla by něčeho takového schopná?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.