Nechutná sázka Kamila s Albertem. Cílem je dostat Kristýnu do postele

ZOO (105) – Alberte, ty žárlíš

Sára Milfajtová (31) stále jako průvodkyně v zoologické zahradě věří, že se ve vychytralém Albertovi v podání Davida Gránského (31) skrývá dobro. Jenže to asi netuší, že zdaleka není jediný rozmazlený synek v okolí, který má do svatouška daleko. Vsadí se totiž s Janem Kopečným (33) coby Kamilem, kdo z nich svede Kristýnu dříve. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Albert Polák je vychytralý lump odjakživa. Ačkoliv to chvíli vypadalo, že si po fiasku ve funkci ředitele zoologické zahrady dá pokoj a začne po životní lekci sekat latinu, nijak zvlášť se nepolepšil. Alespoň ne co se týče vztahu k ženám. Nenapravitelný sukničkář nezahálel a vyjel po nové průvodkyni Kristýně, jen co do zaměstnání nastoupila. Když mu dala jasně najevo, že rozhodně nehodlá být jeho další zářez, stáhl se a chtěl jí už jen škodit.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

Jeho postoj však změní kamarád Kamil. Všimne si, jak se Albert na Kristýnu ve společnosti zábavného Filipa dívá. „Dlouho jsem tě neviděl žárlit,“ komentuje to se škodolibým úsměvem Kamil. „Vypadal jsi jak při kolonoskopii. Ale bez umrtvení,“ baví se lotr, který své bývalce Viky v minulosti s potěšením škodil a pokračuje v tom i po jejím nečekaném návratu ze zahraničí. Ačkoliv se PR manažer vykrucuje a tvrdí, že je to nesmysl, zkušený Kamil ví své. „Kdyby tě aspoň trochu chtěla, tak ji bereš všema deseti,“ je přesvědčený.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sebevědomému kumpánovi se Kristýna také líbí a s chutí si Alberta dobírá. „Ta holka je nad tvoje možnosti. Tu bych sbalil tak maximálně já,“ špičkuje ho. Nakonec v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, přijde s odporným návrhem. „Uzavřeme sázku. Vsadím svoji novou motorku, když ty vsadíš tu svoji,“ nadhodí. I když se Albert chvíli kroutí, nakonec si plácnou. Vyhrává ten, komu se dříve podaří dostat Kristýnu do postele.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.