Petrovy děti nesnášejí jeho přítelkyni a chtějí zůstat s Viky. I Markéta byla lepší!

ZOO (104) – I Markéta byla lepší

Po Evě Burešové (29) se do populárního seriálu z prostředí zoologické zahrady vrací i Jakub Barták (9) a Adéla Hesová (7) coby Ben a Sofie. Petrovy děti přijíždějí za babičkou a milovanou Viky na prázdniny, rády by se ale zdržely mnohem déle. Novou přítelkyni svého otce totiž vůbec nemají v lásce. Je podle nich dokonce horší než potvora Markéta. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Malý Ben přijel na návštěvu do Čech nedávno, nyní dorazí i se sestrou Sofií na prázdniny. V ději oblíbeného seriálu je tak po nečekaném návratu Viky zpět i rozpustilá dvojice sourozenců. Babičce Danuši se navíc svěří, že ačkoliv jim tatínek schází, nejraději by zůstali s ní a Viky. „Nemůžeme tady být déle?“ ptá se Ben.

Když soudkyně argumentuje tím, že v zahraničí přece chodí do školy a navíc by se jim po Petrovi určitě stýskalo, vyvedou ji děti z omylu. „No po tátovi celkem jo, ale po Ester ne!“ odpoví rázně. Danuši to zaujme a začne v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, vyzvídat. „Je to jeho asistentka, ale chodí i k nám domů. Jen se přetvařuje a není s ní zábava,“ zhodnotí novou ženu v Petrově životě Sofie.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Podle dětí se v její společnosti mění soudce k horšímu. „To i Markéta byla lepší,“ vynese ostrý verdikt Ben. Jejich slova se rozleží Danuši v hlavě a přemýšlí, zda by přece jen nebylo možné, aby vnoučata zůstala s ní a Viky, kterou si zamilovali už coby svou chůvu. „Ono by to šlo, ale sama to nezvládnu. Chtěla jsem tě poprosit, zda bys mi s nimi nějak nepomohla,“ žádá již tak dost přepracovanou Viky. Ta ale malé špunty zbožňuje, a tak samozřejmě souhlasí. Jak se však na jejich plán bude tvářit Petr? Nechá jim děti v péči?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.