Haďák prozradí pravý důvod náhlého návratu z Amazonie. Tušil nevěru Sid

ZOO (104) – Sid zjišťuje pravdu o Haďákových vizích

Michaela Pecháčková (19) tlačí jako Sid na svého přítele Šimona Bilinu (27) coby Adama, aby jí prozradil více o svých věšteckých schopnostech. Ošetřovatel plazů se sice zprvu zdráhá, nakonec však podlehne. Navíc přizná i skutečný důvod, proč se tak náhle vrátil z Amazonie. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Půvabné Sid nepřestávají vrtat hlavou Haďákovy vize, díky nimž zachránil život Filipovým rodičům. Ačkoliv je ráda, že to dobře dopadlo a její dva nejmilejší muže ze zoologické zahrady tato událost sblížila, zvědavost jí nedá spát. „Zajímalo by mě, jak vypadalo to tvoje tušení. Muselo to být strašně silné, když jsi mu to řekl asi třikrát,“ nadhodí téma před odchodem do práce.

Adam se o tom ale bavit nehodlá. „Nevím, co ti mám říct. Asi to bylo znamení, že je dobré rodiče navštěvovat, dokud k tomu má člověk ještě příležitost,“ vykrucuje se Haďák. Zájem o jeho předtuchy v Sid zesílí ještě více, když se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, dozví, že Filipovi se svěřil. „Poprosil mě, aby to zůstalo jen mezi námi,“ odbude ji Tomáš Klus v roli fotografa, když u něj vyzvídá. Zdá se, že Adamovu tajemství snad nepřijde na kloub.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

S tím se ale bohatá dědička sklářského impéria nehodlá smířit. „Proč to nemůžu vědět taky? Mrzí mě, že kolegovi z práce to řekneš a mně ne. Jsem tvoje přítelkyně!“ rozčiluje se Sid. Adam se nakonec nechá přemluvit a poví jí, jak k předtuchám přišel a jak záblesky budoucnosti vypadají. Při té příležitosti také nechtěně prozradí skutečný důvod, proč se tak nečekaně vrátil z Amazonie, kde pátral po svých rodičích. „Viděl jsem tě, jak se líbáš s Filipem. Chtěl jsem tomu zabránit,“ zaskočí Sid, které k nevěře s Filipem opravdu scházel jen malý krůček. Haďák jim tak svým příjezdem možná doslova zachránil vztah.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.