Rozzuřený Charlie v šoku. Dvojčata odmítají stěhování a podávají výpověď

ZOO (103) – Charlie se chce odstěhovat

Marek Němec zuří. Jako seriálový Charlie vede nestandardní firmu s dvojčaty a sestry Barbora a Lucie Černé jsou pro něho coby Tes a Izy velmi důležité. Přestože je pojí až téměř rodinný vztah, chystají se ho opustit. Důvodem je láska. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Netradiční firma Karla Rakušana funguje už dlouho a dost úspěšně. Marek Němec si jako Charlie založil na dvojčatech živnost a společně ve stylu Robina Hooda okrádají bohaté lumpy. Jejich obětí se stal třeba Albert Polák, jehož rodinu připravili o cenné obrazy ve statisícových hodnotách. Podařilo se jim ale napálit i starostu Bavora, který po nevýhodné transakci pěnil vzteky. Jenže s tím je možná konec.

Sestry Izy a Tes se zakoukaly do bratrů Roklových a již nějaký čas tvoří dva zamilované páry. Proto když Charlie rozhodl o přestěhování do jiného města, bleskově zasáhly a snažily se mu do cesty postavit citovou překážku v podobě Katky. Jejich tajný plán lásky však selhal. Ačkoliv oba pociťují vzájemnou přitažlivost, Charlie poslechl namísto srdce rozum a dal možnému vztahu stopku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Stěhování, nebo výpověď

Nic už ho tak ve Dvoře Králové nedrží. „Všem oznamuji, že v řádu několika dní se budeme přesouvat do Českých Budějovic, kde už operuje část naší firmy a slavíme tam první menší úspěchy,“ zaskočí Charlie přítomná dvojčata a Ilonu na poradě. To se samozřejmě Izy ani Tes nelíbí a pokouší se mu v tom v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, zabránit. Bohužel marně.

„Předpokládám, že ta včerejší akce s Katkou v Mrázkově ulici je vaše práce,“ odhalí je šéf. „Tak já to zopakuji. Máte tady nějaké pracovní povinnosti. Pokud se chcete vyvázat ze smlouvy, můžete, ale máte tříměsíční výpovědní lhůtu,“ upozorňuje je s tím, že po tu dobu ho stejně musejí poslouchat.

Čtěte také: Mlátíš mě, chci rozvod! Kristýna předstírá Albertovu manželku

Zřejmě by ho ani ve snu nenapadlo, že sestry jsou natolik zamilované, že skutečně hodlají s prací skončit. Když mu podávají listy papíru, nečeká, že drží v rukou jejich odstoupení. „Výpověď neakceptuji,“ naštve se a dokumenty roztrhne. „Uklidněte se, vzpamatujte se, přestaňte ovulovat a jede se dál. Normálně makáme,“ vyjede na ně. Holky se ale jen tak nenechají.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.