Seriály a filmy

10. ledna 2023 20:20

Žaneta Dernerová

Charlie a jeho tým napálili starostu. Vypočítavý Bavor pění vzteky

ZOO (79) – Napálený starosta

Filuta Charlie v podání Marka Němce (41) rozhodně není žádný svatoušek. I jemu se ale zželelo místních obyvatel, na které šil zákeřný starosta Bavor boudu. Hodlal je obrat o byty a následně vyhodit na ulici. Naštěstí se do toho ale vložil Charlie se svou partou a ukázal starostovi, zač je toho loket. Bavor zuří jako ďas. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Novodobí Robinové Hoodové. I tak by si mohli říkat v Charlieho netradiční firmě. Okrádají, ale jen lumpy a zloděje. Když se o jejich činnosti dozvěděla Viky, odmítala je zprvu krýt. Hodlala o všem informovat Petra a nechat je z jeho bytu vystěhovat. Nakonec se ale i díky přímluvám hospodyně Ilony, která jim fandí a stala se součástí této vykutálené party, nechala přesvědčit a mlčí.

Své v zásadě dobré úmysly ukázal Marek Němec jako Charlie v případě dalšího podvodu, který chystal zlotřilý starosta Bavor v podání Ivana Vodochodského. Plánoval od obyvatel odkoupit jejich byty a následně je nemilosrdně vystěhovat. Důvěřivým nájemníkům však samozřejmě tvrdil, že se nemusí ničeho obávat, a nechával je podepisovat nevýhodné smlouvy.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jednou z potenciálních napálených byla naštěstí i upovídaná Hrabalová z infocentra, která se s problémem svěřila Izy. Té bylo nešťastnice líto a poprosila Charlieho o pomoc. Lišácký lotr se po prvotních rozpacích nechal přesvědčit a připravil na Bavora dokonalou past. Starosta tak málem v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, dostane infarkt, když zjistí, že žádná realitní kancelář neexistuje.

Dokonalé zneškodnění notáře

„Kde máš tu svoje podvodnickou partu?“ cloumá zuřivě s nicnetušícím pronajímatelem. „Nevím, o čem mluvíte,“ hájí se nechápavě muž. „Předevčírem to tu měli pronajaté filmaři, točili tu nějaký film,“ vysvětluje vzteklému Bavorovi. Tomu rázem dojde, že taky konečně došlo na něho a nechal se napálit. Přitom mu mohlo být jasné, že něco není v pořádku, když jeho známý notář na smluvenou schůzku s ním a Charliem nedorazil a někdo ho cestou omámil. Podívejte se ještě jednou, jak precizně ho Izy zneškodnila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.