Zločinná akce Charlieho a dvojčat se zvrtne. Místo radosti z úlovku poteče krev

ZOO (77) – Akce Charlieho a dvojčat

Marek Němec (41) má jako Charlie se svou bandou rozjetých hned několik „projektů“. Kromě zákeřného Alberta si posvítil i na oba lumpy Ovčíkovi. Dvojčatům se podaří vylákat z domu nejen Kamila, ale i ostatní členy rodiny. Zdá se, že se nemůže nic pokazit a jejich lup bude úspěšný. Jenže nakonec vše skončí krvavou prohrou. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Zatímco sestry Viky chytají Alberta do svých pastí jen pozvolně, sebevědomá dvojčata nasazená na rodinu Ovčíkových už čeká velký den. V plánu je vloupat se do rodinné vily a získat usvědčující dokumenty o levárnách Kamila i jeho otce. Celou akci má pod palcem Marek Němec coby lotr Charlie a vše je pečlivě do detailů naplánováno.

K určení dne, kdy má krádež proběhnout, významně přispěla i hospodyně Ilona, která kolem Charlieho a dvojčat tak dlouho čmuchala, až jí přiznali, že okrádají jiné podvodníky a neřády. To se jí náramně zamlouvalo, takže teď patří do jejich týmu. Právě ona zajistila, aby paní Ovčíková v daný den navštívila kartářku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Podaří se jim odlákat starého Ovčíka i Kamila, který se vydá na romantický výlet s jedním z dvojčat. Mariku si zase vezme na starost Charlie, který sympatickou krásku vyveze za kulturou. „Už se strašně těším! Můj oblíbený muzikál,“ nemůže se dočkat natěšená Marika v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíme ve čtvrtek večer na Primě. „Ale už prosím jeď, ať nás nikdo nevidí,“ žádá charismatického šéfa netradiční firmy.

Dokonalý plán nevyjde

Ilona by jim v jejich důležité akci ráda ještě víc pomohla. „Neměla bych Annu jistit, kdyby nastaly komplikace?“ nabízí se. „Jak mě chcete jistit? Jako ninja bojovník? Ne, díky, nepotřebuju. Nemůže se nic pokazit,“ odbyde ji sebejistá brunetka. Jenže bohužel platí „neříkej hop, dokud nepřeskočíš“. Ačkoliv jde zpočátku všechno hladce, krádež nakonec skončí fiaskem a krvavým zraněním. Z pozemku Ovčíkových vyžene lupičku hlídací pes.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.