Marek Němec v nové roli podvodníka. Společnost mu dělají hned dvě krásky

ZOO (44) – Ženich Petr uteče ze svatby

Herce Marka Němce (41) budeme již brzy opět vídat na televizních obrazovkách! Nikoliv však v lékařském plášti, nýbrž ve švihácké vestičce. Ve slavném rodinném seriálu se zhostí role lotra, jemuž budou v jeho lumpárnách a podvodech zdatně sekundovat dvě půvabné sestry. Dějem oblíbeného seriálu tak pěkně zamíchají.

Sympaťák Marek Němec se sice musel rozloučit se svou legendární postavou doktora Hofbauera, díky níž si získal diváckou přízeň a početnou fanouškovskou základnu, nyní se nám tak ale může představit zase v jiném kabátě. A to dost odlišném od jeho role svérázného lékaře zachraňujícího lidské životy.

Němec se objeví ve známém seriálu ZOO v roli podvodníka Charlieho. „Je to normální kolotočář, který si hraje, že je první liga. Jinak je to obyčejný světský. Ale umí se chovat, je bezstarostný a snaží se hodně okouzlovat,“ popisuje svou postavu oblíbený herec, jemuž budou v jeho lumpárnách pomáhat sestry Evy Burešové alias Viky.

Sestry zamíchají dějem seriálu ZOO

Izy a Tes Janečkovy se v životě krásné barové zpěvačky a chůvy objeví zcela nečekaně. Jako první vejde do života Viky Tes, která nastoupí do zoo poté, co jí soud nařídil veřejně prospěšné práce. Jenže kde je Tes, tam musí být i Izy. „Bude se to líbit, holky jsou moc hezké, talentované a já se na ně ráda koukám. Věřím, že to diváci ocení,“ prozrazuje Eva, která sice odchází na mateřskou a má za sebou poslední natáčecí den, ze seriálu ale úplně nezmizí. „Diváky rozhodně o postavu Viky a její příběh nepřipravíme. Evu čekají krásné mateřské povinnosti, ale to neznamená, že pro ni ZOO skončila. Máme natočeno dostatek dílů dopředu a zároveň jsme se domluvili i na způsobu, jak budeme pokračovat v natáčení,“ slibuje ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová.

Dvojčata ovšem před svou nevlastní sestrou zatím tají, že jsou dvě. „Viky bude zaskočená, ale zároveň bude ráda, že má sourozence. Mrzí ji ale, že jí o tom táta neřekl. O sestry se staral a Viky dal do dětského domova. Takže to pro ni bude trošku bolavé. Diváci se ale mají na co těšit, protože přijde nová linka, nové příběhy,“ láká Burešová na další epizody, které můžete vidět v exkluzivních předpremiérách dříve než v televizi.

Rolí povedených sester Janečkových se chopí Lucie a Bára Černé, které si postav dvojčat užily dosytosti zejména v dětství. „Původně jsem měla hrát Tes já, ale na poslední chvíli se to změnilo. Izy je trochu větší mrcha, která se neustále snaží lanařit sestru do podvůdků,“ popisuje svoji seriálovou úlohu Lucie coby Izy. „Asi když nás viděli na produkci, tak řekli si, že Lucka vypadá víc drsněji než já,“ usmívá se Bára, která do seriálu naskakuje jako první.

Marek Němec a krásné kumpánky

Je očividné, že dějem v ZOO pěkně zahýbou. „Obě postavy jsou moc krásně napsané, takový Robin Hood v sukních. Okrádají ty špatné lidi,“ přemýšlí Bára. „Jen je malinký rozdíl v tom, že si ty lupy nechávají,“ doplňuje ji se smíchem Lucie. Ve všech podvodech jim bude pomáhat právě Marek Němec coby lotr Charlie, který s nimi sdílí byt a má je tak trochu pod ochranitelskými křídly. „Má kolem sebe krasohlavy, které jsou schopny z lidí dostat kompromitující informace, na jejichž základě je Charlie umí vydírat,“ dodává Němec, který je ve společnosti dvou krásek naprosto spokojený.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.