Celebrity

29. května 2022 09:48

Tomáš Durčák

Eva Burešová ukázala něžnou fotku velkého bříška. Pro kritiky má jasný vzkaz

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) na svých sociálních sítích ukázala, jaké kousky si v šatníku chystá na léto. A jelikož se jí na konci léta narodí miminko, které čeká s kuchařem Přemkem Forejtem (35), tak začíná pomalu myslet na porod. Podívejte se, jakou krásnou fotku Eva fanouškům ukázala.

Eva již dříve prohlásila, že se narození svého druhého dítěte (z předchozího vztahu již má syna Nathaniela) nemůže dočkat a je vděčná za to, jak moc ji aktuálně podporuje partner Přemek. A byť už jí někteří fanoušci na Instagramu řekli, že odhalovat neustále těhotenské bříško působí „nevkusně“, s tímto názorem se rozhodně neztotožňuje.

„Ano, to jsem já. Je tu zase bříško. Já chtěla vyfotit sebe v krásných šatech, protože jsem měla radost, že je na sobě mám. Bříško neschovám. Takže tak,“ napsala Burešová na svůj Instagram, aby již dopředu případným kritikům vysvětlila, že jelikož má za pár měsíců termín, může se teď vyfotit bez bříška asi jen hodně těžko.

Eva si na nedostatek podpory fanoušků nemůže stěžovat

Kritické reakce se ale tentokrát nekonaly. Fanynky místo toho mohly oči nechat na jejich fialkových šatech a daly herečce za pravdu. Mezi nejlépe přijatými komentáři se objevily názory tohoto znění: „Bříško se neschovává. Čekáte dítě, to je to nejkrásnější na světě, není důvod schovávat.“ Další názor zněl: „Bříško k vám teď neodmyslitelně patří. Je to část vašeho života, kterou prostě neschováte. Je to dar a ten je potřeba s pokorou ukazovat světu, užívejte.“

Sympatická herečka je pořád ve formě. Pro web CNN Prima News ale prozradila, že jí maličko vynechává paměť. „Přestává mi fungovat hlava. Je to strašný pocit, vždy jsem byla pyšná na to, co vše si dokážu zapamatovat. To se však teď neděje a mám problém se naučit i texty. Snad to přejde,“ řekla herečka s upřímností v hlase.

Podívejte se na rozhovor s Evou Burešovou:

Svou lásku k módě si Eva očividně nemíní ani v těhotenství odpírat a příliš ji nezajímá, co si o tom ostatní myslí. „Když si poslední dny oblečeme něco víc odhaleného, a tím myslím třeba jen plavky, hned napodobujeme Rihannu. Ne. Ani náhodou. My v Česku byly těhotné a sexy i před Rihannkou. Taky to umíme,“ na instagramovém profilu reagovala Burešová na názor, že „odhalené bříško je nevkusné“.

Rockový duet s partnerem

Navzdory těhotenství se však Eva nevzdává svých pracovních povinností ani nepřestává tvořit hudbu. Václav Noid Bárta pro ni nyní složil píseň s názvem Žena z oceli, kterou si střihne jako duet přímo se svým partnerem Přemkem Forejtem. Ale pozor, půjde o metalový počin.

Možná si teď říkáte, že Přemek Forejt přece nemůže zpívat metal, protože je kuchař, a ne rockový zpěvák. Chyba lávky, zatím to vypadá více než nadějně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.