Konec kapitoly Alex: Soudce Petr v sobě zabíjí velkou lásku

ZOO (43) – Než to v sobě zabiju

Charismatický Robert Urban stále nechce jako soudce Petr v oblíbeném seriálu věřit, že je s jeho vztahem s Evou Burešovou coby Alex konec. Nutně si s ní chce ještě naposledy promluvit. Když se od ní ale konečně dočká hovoru, zůstane jako opařený. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jaké video mu Alex pošle.

Soudce Petr se stále nedokáže smířit s koncem románku s barovou zpěvačkou Alex. I když se s ním kráska rozešla po telefonu a dala mu jasně najevo, že je žádná společná budoucnost rozhodně nečeká, Petr k ní pořád něco cítí. Nic na tom zatím nezměnil ani fakt, že se Markétě povedlo ho znovu svést.

Přesto Petrově bývalé snoubence začíná její plán, jak milého získat zpět, vycházet a soudce je opět na vážkách. Než se ale s konečnou platností rozhodne v sobě lásku k Alex potlačit, chce si s ní ještě naposledy promluvit. Prosí proto Viky o pomoc. „Zamiloval jsem se do Alex, hrozně. Ale jestli to mám v sobě zabít, tak s ní potřebuju ještě jednou mluvit,“ svěří se otevřeně zaražené chůvě.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Svým vyznáním Viky opět trochu nalomí. V nejistotě, zda bylo správné se s Petrem rozejít, ji navíc ještě utvrdí soudcova maminka Danuše, která jejich vztahu od počátku fandí. Jakékoliv pochyby a chvilkové odhodlání říct Petrovi pravdu se ale rázem rozplynou v momentě, kdy mu Alex zavolá a příchozí hovor zvedne Markéta, která si k němu přišla pro nabíječku. To ale Alex netuší a věří Markétině lži, že si spolu právě vášnivě užili.

Alex natočí pro Petra drsné video

Takové zjištění ji vytočí doběla. „Tak já mu zmizím ze života a on si tam tu mrchu nastěhuje zpátky?“ rozčiluje se Viky v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, a na jejím názoru nic nezmění ani námitky Sid, že si rozchod přála a Petra Markétě sama předhodila. Celá rozzuřená natočí Petrovi video, čímž ho donutí definitivně uzavřít kapitolu Alex.

Petrem její zpráva viditelně otřásla. Ohromné zklamání bylo znát i na Danuši, která už bude tuto situaci jen těžko zachraňovat. Byla toto pro Petra za vztahem s Alex už poslední tečka? Rozhodne se nyní dát Markétě znovu šanci? Nebo si ji dokonce vzít?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.