Konec kapitoly Alex: Soudce Petr v sobě zabíjí velkou lásku

ZOO (43) – Než to v sobě zabiju

Charismatický Robert Urban stále nechce jako soudce Petr v oblíbeném seriálu věřit, že je s jeho vztahem s Evou Burešovou coby Alex konec. Nutně si s ní chce ještě naposledy promluvit. Když se od ní ale konečně dočká hovoru, zůstane jako opařený. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jaké video mu Alex pošle.

Soudce Petr se stále nedokáže smířit s koncem románku s barovou zpěvačkou Alex. I když se s ním kráska rozešla po telefonu a dala mu jasně najevo, že je žádná společná budoucnost rozhodně nečeká, Petr k ní pořád něco cítí. Nic na tom zatím nezměnil ani fakt, že se Markétě povedlo ho znovu svést.

Přesto Petrově bývalé snoubence začíná její plán, jak milého získat zpět, vycházet a soudce je opět na vážkách. Než se ale s konečnou platností rozhodne v sobě lásku k Alex potlačit, chce si s ní ještě naposledy promluvit. Prosí proto Viky o pomoc. „Zamiloval jsem se do Alex, hrozně. Ale jestli to mám v sobě zabít, tak s ní potřebuju ještě jednou mluvit,“ svěří se otevřeně zaražené chůvě.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Svým vyznáním Viky opět trochu nalomí. V nejistotě, zda bylo správné se s Petrem rozejít, ji navíc ještě utvrdí soudcova maminka Danuše, která jejich vztahu od počátku fandí. Jakékoliv pochyby a chvilkové odhodlání říct Petrovi pravdu se ale rázem rozplynou v momentě, kdy mu Alex zavolá a příchozí hovor zvedne Markéta, která si k němu přišla pro nabíječku. To ale Alex netuší a věří Markétině lži, že si spolu právě vášnivě užili.

Alex natočí pro Petra drsné video

Takové zjištění ji vytočí doběla. „Tak já mu zmizím ze života a on si tam tu mrchu nastěhuje zpátky?“ rozčiluje se Viky v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, a na jejím názoru nic nezmění ani námitky Sid, že si rozchod přála a Petra Markétě sama předhodila. Celá rozzuřená natočí Petrovi video, čímž ho donutí definitivně uzavřít kapitolu Alex.

Petrem její zpráva viditelně otřásla. Ohromné zklamání bylo znát i na Danuši, která už bude tuto situaci jen těžko zachraňovat. Byla toto pro Petra za vztahem s Alex už poslední tečka? Rozhodne se nyní dát Markétě znovu šanci? Nebo si ji dokonce vzít?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.