Drsné ponížení Alberta: Haďákovi se musí veřejně omluvit

ZOO (43) – Sid odhalí chyby

David Gránský si jako vypočítavý Albert nedá v oblíbeném seriálu pokoj, a jakmile se mu někdo postaví, může očekávat pořádné potíže. Tentokrát si připravil past na Šimona Bilinu coby Haďáka. Jeho plán ale nevyjde. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se nakonec bude muset ošetřovateli hadů poníženě omluvit.

Modrooký herec David Gránský, který se nedávno stal otcem, ztvárňuje v rodinném seriálu zlotřilého PR manažera, s nímž si není radno zahrávat. Když se mu Haďák vzepře a odmítne přepsat propagační materiály o krokodýlech štítnatých dle jeho představ, vymyslí na něho Albert past.

Než odejdou letáčky do tiskárny, schválně v nich udělá chyby, aby vinu mohl posléze hodit na Adama a ten dostal padáka. Jeho zlý úmysl ale náhodou odhalí Michaela Pecháčková coby Sid. „Jasně, už to chápu. Takže malá sviňárnička od Alberta,“ dá Sid za pravdu sekretářka Adélka a pomůže jí celou situaci zachránit.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Albert ale o ničem netuší a druhý den s radostí předvede ředitelce Roklové chybnou verzi materiálů. Ta je naštvaná a hrozí Haďákovi, že bude muset celou nepovedenou zakázku zaplatit. K jejímu překvapení ale dojdou všechny letáčky v nejlepším pořádku. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, tak Albert zažije pěkné ponížení a bude se muset Adamovi přede všemi omluvit.

O tom, že Bertův lstivý plán zhatila Sid, zatím Haďák netuší. V zoo se ale nic neutají, a tak se dá očekávat, že se o tom brzy dozví. Jak bude reagovat? Pozve třeba Sid znovu na rande a celá akce je opět sblíží?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.