Exkluzivní předpremiéry seriálu ZOO o prázdninách. Sledujte dříve než v televizi

ZOO (43) – Konec kapitoly Alex

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky ZOO. S prázdninovým televizním programem nepřijdou diváci seriálu o premiérové díly. Nové osudy svých hrdinů mohou totiž dále sledovat online, tedy o dva měsíce dříve než před jejich odvysíláním v televizi.

Pokud jste byli zvědaví, jak budou pokračovat spletité vztahy barové zpěvačky Viky v podání Evy Burešové s charismatickým Robertem Urbanem coby soudcem Petrem nebo bohaté dědičky sklářského impéria Sid, již ztvárňuje Michaela Pecháčková, a říkali jste si, jak tu několikatýdenní pauzu bez svého oblíbeného seriálu vydržíte, máme pro vás jedinečné řešení. Online předpremiéra seriálu ZOO vám zkrátí čekání na nové díly v televizi.

I nadále tak budete moci sledovat, jak se bude vyvíjet románek mezi Viky, potažmo Alex, a Petrem. Zatím to vypadá, že tato kapitola je pro soudce už definitivně uzavřená a svou lásku k Alex v sobě zabil. Rozhodl se znovu vrátit k bývalé snoubence Markétě, která se ho nikdy nevzdala a nakonec se jí povedlo ho svést. Dokonce začali znovu mluvit o svatbě, z čehož je nešťastná nejen Viky, ale i Petrova maminka Danuše.

Tvrdohlavá Sid, která už v zoo zažila pár krušných chvil, a dokonce se i ocitla v ohrožení života, má starostí nad hlavu. Babička Sidonie běsní vzteky a zásadně nesouhlasí s jejím rozhodnutím vzdát se možnosti studovat v Americe a místo toho pracovat v zoologické zahradě jako ošetřovatelka. Otec Eduard už ale Sid v jejím snu podporuje, čímž se přísné babičce maximálně znelíbil. Nejenže ho v rodinné firmě zbavila veškerých pravomocí, ale hodlá zajít ještě dál. „Sidonie řekla tátovi, že jestli bude dělat u jiné firmy, nemůže ve vile bydlet,“ oznámila Sid zoufalá maminka Alice.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Půvabná ošetřovatelka se navíc stále snaží najít cestu k Haďákovi v podání Šimona Biliny, do něhož je nešťastně zamilovaná. Prolomí se konečně ledy? Dá Adam na radu své kamarádky a pozve Sid znovu na rande? Jisté je, že konkurence v podobě Aleny se Sid obávat nemusí. Haďákova přítelkyně je totiž na holky.

Těšit se ale můžete i na další životní zvraty a eskapády vašich oblíbenců. Barman Marek v podání herce Štěpána Benoniho řeší nevěru své přítelkyně Míny, jeho maminka, ředitelka zoologické zahrady, zase může očekávat další podpásovky od zlotřilého Brázdy a Alberta. Tomu ale nedávno udělila pořádnou lekci, když se musel veřejně omluvit Haďákovi. Je jasné, že to Bert nenechá jen tak. Bude pokračovat románek ošetřovatelky Petry a Jardy? A sežene veterinářka Anežka konečně toho pravého pro svou dceru Elišku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.