Exkluzivní předpremiéry seriálu ZOO o prázdninách. Sledujte dříve než v televizi

ZOO (43) – Konec kapitoly Alex

Dobrá zpráva pro všechny fanoušky ZOO. S prázdninovým televizním programem nepřijdou diváci seriálu o premiérové díly. Nové osudy svých hrdinů mohou totiž dále sledovat online, tedy o dva měsíce dříve než před jejich odvysíláním v televizi.

Pokud jste byli zvědaví, jak budou pokračovat spletité vztahy barové zpěvačky Viky v podání Evy Burešové s charismatickým Robertem Urbanem coby soudcem Petrem nebo bohaté dědičky sklářského impéria Sid, již ztvárňuje Michaela Pecháčková, a říkali jste si, jak tu několikatýdenní pauzu bez svého oblíbeného seriálu vydržíte, máme pro vás jedinečné řešení. Online předpremiéra seriálu ZOO vám zkrátí čekání na nové díly v televizi.

I nadále tak budete moci sledovat, jak se bude vyvíjet románek mezi Viky, potažmo Alex, a Petrem. Zatím to vypadá, že tato kapitola je pro soudce už definitivně uzavřená a svou lásku k Alex v sobě zabil. Rozhodl se znovu vrátit k bývalé snoubence Markétě, která se ho nikdy nevzdala a nakonec se jí povedlo ho svést. Dokonce začali znovu mluvit o svatbě, z čehož je nešťastná nejen Viky, ale i Petrova maminka Danuše.

Tvrdohlavá Sid, která už v zoo zažila pár krušných chvil, a dokonce se i ocitla v ohrožení života, má starostí nad hlavu. Babička Sidonie běsní vzteky a zásadně nesouhlasí s jejím rozhodnutím vzdát se možnosti studovat v Americe a místo toho pracovat v zoologické zahradě jako ošetřovatelka. Otec Eduard už ale Sid v jejím snu podporuje, čímž se přísné babičce maximálně znelíbil. Nejenže ho v rodinné firmě zbavila veškerých pravomocí, ale hodlá zajít ještě dál. „Sidonie řekla tátovi, že jestli bude dělat u jiné firmy, nemůže ve vile bydlet,“ oznámila Sid zoufalá maminka Alice.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Půvabná ošetřovatelka se navíc stále snaží najít cestu k Haďákovi v podání Šimona Biliny, do něhož je nešťastně zamilovaná. Prolomí se konečně ledy? Dá Adam na radu své kamarádky a pozve Sid znovu na rande? Jisté je, že konkurence v podobě Aleny se Sid obávat nemusí. Haďákova přítelkyně je totiž na holky.

Těšit se ale můžete i na další životní zvraty a eskapády vašich oblíbenců. Barman Marek v podání herce Štěpána Benoniho řeší nevěru své přítelkyně Míny, jeho maminka, ředitelka zoologické zahrady, zase může očekávat další podpásovky od zlotřilého Brázdy a Alberta. Tomu ale nedávno udělila pořádnou lekci, když se musel veřejně omluvit Haďákovi. Je jasné, že to Bert nenechá jen tak. Bude pokračovat románek ošetřovatelky Petry a Jardy? A sežene veterinářka Anežka konečně toho pravého pro svou dceru Elišku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.