Sid už nemá tajemství! Babička Sidonie se ale s pravdou nesmířila a zuří

ZOO (41) - Nikam nejedu

Herečka Jana Švandová zjistí v oblíbeném rodinném seriálu jako hlava vlivné rodiny nemilou pravdu a šílí. Její vnučka jí lže! Po prvotním výbuchu vzteku ale paní Sidonie přichází s novým plánem. Podívejte se v exkluzivní ukázce, čím chce Sid dotlačit ke studiu v Americe.

Sid žila ve lži už moc dlouho. Rozhodla se proto, že babičce Sidonii řekne pravdu, přestože s tím jejím rodiče nesouhlasili a přesvědčovali ji, aby ještě vyčkala. Mladá Sid ale situaci opět řeší po svém a nyní sklízí, co zasela. Takhle naštvanou babičku ještě neviděla. Sidonie totiž přímo běsní vzteky.

Nejenže je Jana Švandová coby hlava rodiny Novotných vytočená doběla, protože její vnučka neodjela studovat do L. A., zjistí navíc, že o tom věděli všichni kromě ní. Nejprve lži označí za rodinný komplot, a když se trochu uklidní, přijde s jasným plánem. Americké škole věnuje finanční dar a Sid tam nastoupí dodatečně. Pro její námitky, že si chce svůj život organizovat sama, nemá pochopení. „Nech si ty emotivní výlevy a běž si zabalit,“ setře dívku babička.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Když Sidonie vidí, že vnučka jen tak neustoupí, a nedočká se ani podpory syna Eduarda a snachy Alice, vyvine další tlak, tentokrát na ředitelku Roklovou. „Chci od vás, abyste jí dala okamžitou výpověď,“ přikáže ředitelce v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer. Neváhá a začne ji dokonce vydírat, že v opačném případě ukončí veškerou finanční pomoc.

Zdá se, že Roklová je odhodlaná trvat na svém stanovisku a Sid nevyhodit. Peníze od rodiny Novotných jsou ale pro zoo velice důležité a bez nich by bylo v ohrožení hned několik projektů. Neustoupí proto nakonec? Možná to bude sama Sid, která v zájmu zvířat přece jen poslechne a do Ameriky odletí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.