Celebrity

1. července 2022 09:40

Šarlota Chmelařová

Herec Bohumil Klepl už nebude pokračovat v seriálu ZOO. Proč zmizí z obrazovek?

Seriál ZOO bude mít o prázdninách pauzu. Na další díly se však diváci mohou těšit už na podzim, kdy je pro ně opět připravená pořádná dávka romantiky, napínavých příběhů o mezilidských vztazích a lásky. Některé známé tváře však na obrazovkách dál potkávat nebudeme. Proč odchází Bohumil Klepl?

Herec Bohumil Klepl (64) si v seriálu zahrál ošetřovatele nosorožců Radka Daňhela. Nyní se rozhodl svou roli opustit. Důvodem je časová vytíženost herce – nestíhal divadlo a další závazky. „Panu Kleplovi moc děkujeme, že vždy zpříjemňoval čas všem na place, a budeme se na něj těšit někdy v budoucnu,“ potvrdil mluvčí seriálu Josef Ducký.

Sám Klepl, který před časem oslavil své čtyřiašedesáté narozeniny, se redakci Prima Ženy svěřil s tím, že hraní obětuje velkou část svého života a času. Rád by si ale v budoucnu našel něco dalšího, co mu bude dělat radost. Na otázku, co by si nejvíce přál, nedávno odpověděl: „Teď to řeknu blbě, ale abych našel nový smysl života. Protože všichni lidi, důchodci, mají nějaké koníčky, ale já je nemám. Já mám furt to herectví, a když to nebudu dělat, zblázním se. Tak hledám smysl ještě někde jinde, aby to nebylo ve večerních představeních a natáčeních, ale aby i v soukromém životě. Nicméně nejvíc mi dělá radost, to se divákům Primy přiznávám, můj vnuk Ralf. Ten mi v životě přináší největší naději,“ prozrazuje Bob Klepl.

Místo Klepla začne v zoo pracovat uznávaný specialista na nosorožce, který v mezinárodním projektu řeší oplodňování samic v národních parcích. Inspiraci tvůrci seriálu čerpali ve skutečném příběhu.

Klepl promluvil o klesající hladině testosteronu

Herec v zábavné talk show 7 pádů Honzy Dědka před nedávnem otevřeně promluvil o své fascinaci ženami. Přiznal, že byl dokonce v minulosti platonicky zamilovaný do své kolegyně Evy Holubové. Z dvojice jsou dnes velmi dobří přátelé. Se zvyšujícím se věkem se prý u Klepla navíc začala projevovat klesající hladina testosteronu. „Týká se to všech žen. Vždycky jsem s nimi mluvil jinotajem, sledoval jsem ještě něco jiného. Teď s vámi, holky, mluvím normálně jako s lidmi. Uvědomil jsem si, že testosteron šel pryč, začal jsem uvažovat rozumově. Teď koukám na holky jako na lidi,“ vtipkoval herec.

„Přijdu domů, vyperu si, vyluxuju. Připravím si snídani. Dřív jsem se díval na něco erotického, ale už ani to nemám. Jdu si normálně lehnout a přemýšlím o divadle,“ popisoval zcela otevřeně a s humorem své aktuální návyky Klepl.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.