Hospodyně Ilona čmuchá kolem dvojčat a Charlieho. Zbav se jí, radí mu Izy

ZOO (65) – Necháme si zvědavou Ilonu

Zvědavé Ilonce v bytě soudce Petra nikdy nic neuniklo. Stejně tak tomu asi bude i v případě podvodníka Charlieho, který je novým nájemcem a milou hospodyni si ponechal. Brzy jí tak začnou být jeho podivné obchodní aktivity podezřelé. Izy rychle vytuší, že s paní Liškovou by si mohli ještě zavařit. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Herečku Ludmilu Molínovou znají diváci oblíbeného seriálu jako hospodyni soudce Petra. Ilonu Liškovou zbožňovaly i Petrovy děti, jeho maminka a samozřejmě i chůva Viky, které nejednou pomohla. Nyní sympatickou a vždy dobře naladěnou dámu zdědil i s bytem lotr Charlie.

Ten spolu s dvojčaty Tes a Izy definitivně přesídlil do nového působiště a hodlá rozjet jejich nevšední podnikání. Všímavá Ilona ho však hned správně odhadla a jeho obchody jí připadají podezřelé. „Chtěla bych vědět, proč tady máte seznam zdejších boháčů,“ zeptá se Charlieho na rovinu poté, co ji přistihne, jak si se zaujetím prohlíží jeho poznámky.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Ačkoliv se Marku Němcovi coby vykutálenému podvodníčkovi podaří bleskově vymyslet věrohodnou výmluvu, Izy před Ilonou varuje. „Vážně ji nechceš vyhodit? Protože s ní bude problém,“ předvídá krásná tmavovláska v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. Charlie však nemá nic takového v plánu. Právě naopak. Zapojí všetečnou hospodyni do jejich byznysu.

Ilonka jim nevědomky výtečně poradila s dalším místním boháčem a Charlie je přesvědčen, že jim bude zvědavá dáma užitečnější, než si zatím umí představit. Stane se nakonec Ilonka součástí jejich podvodů? Nebo vypátrá, co ve skutečnosti provádějí, a vezme včas do zaječích?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Marek Němec podnikání podvod hospodyně podvodník zvědavci Ludmila Molínová seriál ZOO Exkluzivní ukázka dvojče

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.