Sidonie přichází s podlou nabídkou. Dá Haďákovi peníze, když opustí Sid

ZOO (63) – Adam dostává nabídku od Sidonie

Jana Švandová se coby přísná babička nepřestává své vnučce Sid motat do života a plánovat jí budoucnost dle svého mínění. Vztah Anny a Haďáka se jí příčí natolik, že ošetřovateli ze zoologické zahrady nabídne statisíce za jejich rozchod. Podívejte se v exkluzivních ukázkách na Adamovu reakci.

Přestože se Haďák předvedl jako opravdový hrdina, když Sid zachránil ze spárů pašeráků zvířat, kteří ji věznili a požadovali po jejím otci tučné výkupné, pro babičku Sidonii stále není dost dobrý. Po boku své vnučky by raději viděla mladíka ze stejně zámožné rodiny. Adam zkrátka nepředstavuje vhodnou partii.

Šarmantní Jana Švandová, která se u stylingu Sidonie nechala inspirovat vizáží Jane Fondy, se rozhodla Sid a Haďáka rozdělit. „Každý se dá koupit. Otázkou je jenom cena,“ vyrukuje na zaskočeného Adama a nabízí mu kromě půl milionu korun i převoz těl jeho mrtvých rodičů až z daleké Amazonie. Vážená paní Novotná jednoduše ví, jak nalákat ke spolupráci.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sidonie se spolčí s Albertem

Ani tato nabídka ale Šimona Bilinu coby Haďáka nepřesvědčí a rázně Anninu babičku odmítne. Ta se ovšem nevzdává. Ke svému plánu hodlá využít vychytralého Alberta. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, ho prosí, aby jí pomohl s rozchodem Sid a Adama. „Tady je sto padesát tisíc jako záloha. A dalších sto padesát tisíc, když se vám to povede,“ podává mu s úsměvem obálku.

Alberta nemusí dlouho přemlouvat. S ošetřovatelem hadů se nikdy neměli v lásce a s radostí mu jakkoliv ublíží. Navíc by si případným úspěchem zavázal obchodnici Sidonii, což se z jeho pohledu vždycky hodí. Je proto jisté, že udělá maximum, aby Sid a Haďákovi zničil štěstí a způsobil jejich rozchod. Povede se mu to?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.