Únosci vydírají Eduarda. Vyděšenou Sid uvězní v poutech ve sklepě

ZOO (56) – Dostaneme za ni víc než za papoušky

Michaela Pecháčková prožije jako krásná Sid chvíle hrůzy. Unesou ji pašeráci zvířat a drží spoutanou v ponurém sklepě. Ačkoliv sama herečka si natáčení celkem užívala, její postava zažívá děsuplné momenty. Stejně jako otec Eduard, kterému únosci drsně vyhrožují. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. To si může říkat půvabná Sid, která doplatila na svoji zvědavost a pátrání na vlastní pěst. Šlápla na kuří oko pašerákům exotických zvířat a teď za to bude pykat. Ve snaze získat další stopy v nekalém obchodování sama vešla do připravené pasti.

Za jejím únosem stojí kolega ze zoologické zahrady, kterého považovala za spojence. Jarda Vaníček v podání Ladislava Hampla jí nasadil pouta a zavřel u sebe doma ve sklepě. „Byla tam velká zima, ale jelikož jsme to točili v létě, kdy vládly parné dny, bylo to docela příjemné. Vlastně fajn natáčení. Musím říct, že s Láďou se mi točilo krásně, a asi mi ho bude líto, co všechno od diváků díky tomu únosu schytá. Už teď zachycuji reakce lidí a nejsou moc kladné. Vážně, Láďa je moc milý kluk,“ zastává se ho Michaela Pecháčková, která ztvárňuje odvážnou Sid.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Eduard je strachy bez sebe

Vaníček hodlá využít jedinečné příležitosti a s kumpánem vydírá jejího otce. Jak totiž zjistil, rodina Novotných je velmi zámožná a z výkupného za mladou ošetřovatelku vytěží mnohem více než prodejem papoušků na černém trhu. „Zatím se jí nic nestalo, ale mohlo by, když nebudete spolupracovat,“ varuje únosce Eduarda v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. „Řekněte mi, co chcete. Ale určitě jí neubližujte,“ panikaří vyděšený Marek Taclík coby bohatý podnikatel Novotný.

Sid se zatím statečně snaží zachovat chladnou hlavu a ze zajetí utéct. Přestože si její představitelka natáčení celkem užívala, sama se v jednu chvíli ocitla v situaci, kdy jí nebylo úplně do smíchu. „Musím říct, že když ta pouta Láďa hodně utáhl, zjistila jsem, že opravdu bolí mít je na rukách. Pak si ze mě rekvizitáři dělali legraci, že klíče ztratili. Chvilku jsem jim to věřila, protože vypadali opravdu věrohodně. Točilo se to pár hodin a ke konci už jsem byla ráda, když mě pustili,“ svěřila se Michaela Pecháčková a naznačila happyend. „Nakonec se tam objeví Adam,“ prozradila sympatická herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.