Michaela Pecháčková si na pracovní léto nestěžuje. U bazénu pokukuje po mužích

Sympatická hvězda známého seriálu Michaela Pecháčková (18) prožívá horké letní dny v plném pracovním nasazení. Dovolenou už letos nestihne, přesto si vychutná alespoň pár chvil strávených s rodinou či přáteli. Mladá herečka se těší na povalování u vody, kde její pozornosti neujdou ani pánové. Exkluzivně prozradila, co se jí na mužích u bazénu líbí.

Usměvavá Michaela Pecháčková, kterou televizní diváci velmi dobře znají jako Sid Novotnou z oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady, si ani během léta moc neodpočine a ze značné části se pro ni nese v pracovním duchu. „Byla jsem na soustředění Muže roku, kde zasedám v porotě, čeká mě také zkoušení muzikálu Okno mé lásky, který bude mít premiéru 3. listopadu v Divadle Broadway,“ prozradila Michaela, pro niž je hlavní role Sofie vůbec první muzikálovou zkušeností.

Mladá herečka má léto všeobecně v oblibě, a tak plánuje využít každou volnou chvíli k tomu, aby si to letošní co nejvíce užila. „Občas se budu povalovat u bazénu, zajdu se vykoupat a pak zase pilně do pracovního procesu,“ nastínila své plány Michaela s tím, že u bazénu nemá ostych být v plavkách. „Nestydím se, není proč. Všichni kolem mne jsou také v plavkách, jsme v tom všichni spolu,“ tvrdí půvabná blondýnka, na jejíž perfektní postavu zírali i ti nejkrásnější muži Česka.

Pecháčková se v plavkách u bazénu nestydí, před kamerou je to horší

Ačkoliv s tím v běžném životě problém nemá, odhalování před kamerou už pro ni tak jednoduché není. „Pokud bych měla točit v plavkách nebo ve spodním prádle, ten ostych tam je. Jsem tam totiž jediná spoře oděná a pozornost jde pouze mým směrem,“ svěřila se Michaela, jež už ale během natáčení seriálu ZOO, na který se mohou diváci těšit od 30. srpna opět každé úterý a čtvrtek na Primě, takovou scénu absolvovala. Tehdy se musela svléknout do spodního prádla a skočit za kolegou Šimonem Bilinou do akvária.

Seriálová Sid přiznává, že ani ona neodolá a na koupalištích pokukuje po přítomných pánech. „Mám ráda, když kluci nosí kraťasové plavky. Takové, jaké měl na sobě můj kolega Goran Maiello (21) alias seriálový Vojta Rokl, se kterým jsem byla v aquaparku na autogramiádě,“ práskla na sebe Pecháčková, která má společně s dalšími herci ze ZOO za sebou již několik podobných akcí – a další je čekají. „Bylo to skvělé. A i když bylo velké vedro, fanoušci seriálu si vystáli frontu na podpis. Ta setkání jsou milá a vždy se na ně těším,“ usmívá se Míša, která začne znovu natáčet koncem prázdnin.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sid ze ZOO čekají napínavé okamžiky

Sympatická herečka, jež se ve známém seriálu stala expertkou na lež, ačkoliv v reálném životě neumí zfalšovat ani podpis rodičů, navíc naznačila, co její postava zažije v nadcházející sezoně. „Sid bude hodně akční a to ji přivede k tomu, že jí půjde o život. Díky tomu se ale konečně pohnou i ledy lásky s Haďákem. Jenže aby to neměla s láskou zase tak snadné, Sabina Laurinová, její seriálová maminka, se jí začne plést do života. Zkrátka se od ní v jednu chvíli nebude chtít hnout ani na krok!“ navnazuje diváky na další děj Pecháčková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.