Michaela Pecháčková si na pracovní léto nestěžuje. U bazénu pokukuje po mužích

Sympatická hvězda známého seriálu Michaela Pecháčková (18) prožívá horké letní dny v plném pracovním nasazení. Dovolenou už letos nestihne, přesto si vychutná alespoň pár chvil strávených s rodinou či přáteli. Mladá herečka se těší na povalování u vody, kde její pozornosti neujdou ani pánové. Exkluzivně prozradila, co se jí na mužích u bazénu líbí.

Usměvavá Michaela Pecháčková, kterou televizní diváci velmi dobře znají jako Sid Novotnou z oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady, si ani během léta moc neodpočine a ze značné části se pro ni nese v pracovním duchu. „Byla jsem na soustředění Muže roku, kde zasedám v porotě, čeká mě také zkoušení muzikálu Okno mé lásky, který bude mít premiéru 3. listopadu v Divadle Broadway,“ prozradila Michaela, pro niž je hlavní role Sofie vůbec první muzikálovou zkušeností.

Mladá herečka má léto všeobecně v oblibě, a tak plánuje využít každou volnou chvíli k tomu, aby si to letošní co nejvíce užila. „Občas se budu povalovat u bazénu, zajdu se vykoupat a pak zase pilně do pracovního procesu,“ nastínila své plány Michaela s tím, že u bazénu nemá ostych být v plavkách. „Nestydím se, není proč. Všichni kolem mne jsou také v plavkách, jsme v tom všichni spolu,“ tvrdí půvabná blondýnka, na jejíž perfektní postavu zírali i ti nejkrásnější muži Česka.

Pecháčková se v plavkách u bazénu nestydí, před kamerou je to horší

Ačkoliv s tím v běžném životě problém nemá, odhalování před kamerou už pro ni tak jednoduché není. „Pokud bych měla točit v plavkách nebo ve spodním prádle, ten ostych tam je. Jsem tam totiž jediná spoře oděná a pozornost jde pouze mým směrem,“ svěřila se Michaela, jež už ale během natáčení seriálu ZOO, na který se mohou diváci těšit od 30. srpna opět každé úterý a čtvrtek na Primě, takovou scénu absolvovala. Tehdy se musela svléknout do spodního prádla a skočit za kolegou Šimonem Bilinou do akvária.

Seriálová Sid přiznává, že ani ona neodolá a na koupalištích pokukuje po přítomných pánech. „Mám ráda, když kluci nosí kraťasové plavky. Takové, jaké měl na sobě můj kolega Goran Maiello (21) alias seriálový Vojta Rokl, se kterým jsem byla v aquaparku na autogramiádě,“ práskla na sebe Pecháčková, která má společně s dalšími herci ze ZOO za sebou již několik podobných akcí – a další je čekají. „Bylo to skvělé. A i když bylo velké vedro, fanoušci seriálu si vystáli frontu na podpis. Ta setkání jsou milá a vždy se na ně těším,“ usmívá se Míša, která začne znovu natáčet koncem prázdnin.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sid ze ZOO čekají napínavé okamžiky

Sympatická herečka, jež se ve známém seriálu stala expertkou na lež, ačkoliv v reálném životě neumí zfalšovat ani podpis rodičů, navíc naznačila, co její postava zažije v nadcházející sezoně. „Sid bude hodně akční a to ji přivede k tomu, že jí půjde o život. Díky tomu se ale konečně pohnou i ledy lásky s Haďákem. Jenže aby to neměla s láskou zase tak snadné, Sabina Laurinová, její seriálová maminka, se jí začne plést do života. Zkrátka se od ní v jednu chvíli nebude chtít hnout ani na krok!“ navnazuje diváky na další děj Pecháčková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.