Vražda v zoo! Křest knihy přeruší v seriálu náhlá smrt

ZOO (48) – Fingovaná smrt Adély

Herečka Veronika Freimanová zažije coby seriálová ředitelka oblíbené zoologické zahrady pořádný šok. Pro svého manžela plánuje nezapomenutelné překvapení v podobě křtu jeho knihy. Celou akci ale naruší úmrtí jednoho ze zaměstnanců zoo. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, kdo zkolabuje přímo během této slavnostní události.

Ředitelka zoologické zahrady Marie Roklová, jež musí neustále bojovat s různými nástrahami a podrazy, které na ni s potěšením chystají Brázda s Albertem, si tentokrát sama připravila o něco příjemnější starosti. Rozhodla se splnit manželovi velké přání. Tajně nechala vydat jednu z mnoha knih, které si její choť v podání Ondřeje Pavelky psal spíš jen tak do šuplíku, a nyní mu chystá další překvapení – křest této novinky.

S plánováním celé akce jí pomáhají i seriáloví synové Štěpán Benoni a Goran Maiello coby Marek a Vojta. Těm je už od počátku jasné, že to zavání pěknou nudou a pořádným propadákem. Pak se ale stane něco, díky čemu se na křest knihy Vražda v zoo jen tak nezapomene. Sekretářku Adélku někdo otráví a přímo před objektivy kamer a fotoaparátů se zhroutí k zemi.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Vyděšená Veronika Freimanová je coby ředitelka Roklová v totálním šoku – stejně jako její manžel i všichni přihlížející. Jen Vojta s Markem se potutelně usmívají. Když v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete podívat již nyní v exkluzivní předpremiéře, dorazí na místo policisté, zaskočí všechny svým laxním přístupem. „To se nedivím, že byla otrávená. Každý křest je totiž otrava,“ okomentuje nastalou situaci jeden z nich.

Plán obou synů, jak učinit z nezáživného křestu jedinečnou záležitost a okořenit představení knižní novinky na oko skutečnou vraždou v zoo, vyšel dokonale. Je jasné, že se na tuto událost bude ještě dlouho vzpomínat. A možná nakonec i pomůže urovnat napjatý vztah Roklové se synem Vojtou, který jí nemůže zapomenout, že ho nechala zavřít do pasťáku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.