Nehoda na objednávku: Brázda s Albertem přicházejí s dalším zákeřným plánem

ZOO (37) – Plán Brázdy a Alberta

Herci Pavel Nečas a David Gránský se coby Lubor Brázda a vypočítavý Albert v oblíbeném rodinném seriálu opět spřáhnou a vymyslí lstivý plán. Hledají někoho, kdo se v areálu zoo nechá záměrně srazit vozíkem tak, aby to vypadalo jako nehoda, a následně vysoudí pořádný balík peněz. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak jejich záměr dopadne.

Pomstychtivý náměstek Lubor Brázda využije každé příležitosti, kdy může ředitelce zoologické zahrady Roklové zavařit. Na stejné vlně je i Albert, jenž je iniciátorem jejich posledního lstivého plánu. Inspiraci mu nechtěně vnukne svou rychlou jízdou průvodce a rádoby svůdník Franta Kolman, který se v minulosti stal obětí kuriózního zranění.

Michal Novotný se jako Kolman nebezpečně prohání úzkými cestami zahrady speciálním vozítkem. „Už mám toho Kolmana plné zuby! Jezdí tady po zoo jako prase. Ještě někoho srazí,“ rozčiluje se Brázda a chystá se ošetřovateli vynadat. V posledním momentě ho ale zastaví Albert a přednese mu svůj nápad. „Přesně tohle potřebujeme. Aby někoho srazil. Víš, kolik se dá vysoudit na takové nehodě?“ usmívá se spokojeně vypočítavý Albert.

Lubor do podvodu angažuje synovce

Záškodníci pak společně plánují, jak celé neštěstí zařídit, aby bylo co nejvíce uvěřitelné a zároveň se na něj nedala vztáhnout pojistka. Lubor okamžitě angažuje svého synovce Milana, kterého hodlá přesvědčit, aby se dobrovolně stal obětí srážky. „Když spadneš šikovně, budeš mít maximálně pár pohmožděnin nebo zlomenou ruku nebo nohu. Prachy ti samy z nebe jen tak nespadnou. Musíš pro to něco udělat,“ domlouvá mu strýc, kterému se jeho podlost už jednou nevyplatila a schytal pěknou pecku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Mladému synovci se zpočátku tento plán moc nezamlouvá, ovšem vidina balíku peněz ho nakonec zláká. „Tak jo, ale jestli se mám nechat od Franty přejet, chci sto předem,“ klade si podmínku, která je pro Lubora nepřijatelná. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, to ale osud zařídí sám a k oné nehodě skutečně dojde. Dokonce úplnou náhodou.

Vypadá to, že štěstěna je Brázdovi a Albertovi nakloněna a vše jim vychází podle plánu. Dostane Kolman padáka? Bude Milanovo zranění natolik vážné, aby mohl zoologickou zahradu žalovat a vysoudit tučné odškodné? Ředitelka Roklová bude mít každopádně opět plnou hlavu starostí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.