Robert Urban odtajnil zákulisí ZOO! Na co se můžete těšit do konce sezony?

Robert Urban zažije v ZOO s Markétou peklo

Robert Urban se nezastaví. Hraje ve dvou úspěšných seriálech, ve kterých ztvárňuje zcela odlišné role. Prozradil, co je pro něj při výběru nabídky důležité a na co se fanoušci seriálu z prostředí zoologické zahrady můžou těšit.

Robert Urban poslední dobou skáče z projektu do projektu, a někdy je dokonce ve dvou zároveň. Nebere přitom každou nabídku, která přijde. Důležité je pro něj i to, s kým bude před kamerou. „Mám hrozně rád i celé to prostředí kolem. Je pro mě důležité, s kým se na práci podílím. Musím říct, že se tady sešla dobrá parta lidí, podepisuje to i na natáčení a na tom, že se to lidem líbí,“ pochvaluje si představitel Petra Kříže v seriálu ZOO.

Hraje ve dvou nejsledovanějších seriálech dvou konkurenčních komerčních televizí a obě role jsou naprosto jiné. „Tady jsem na rozdíl od té druhé role klaďas. Člověk tak nemusí tolik vymýšlet, protože jsou to oba rozdílné charaktery,“ prozrazuje redakci Prima Ženy Robert s tím, že mu nedělá problém rychle přepnout do jiné role.

Na co se diváci mohou těšit?

Kdyby se ale měl vžít do Petra Kříže, kterou z dam, jež o něj momentálně mají zájem, by si vybral? Kariéristku Markétu, nebo chůvu s exekucemi? „Já mám obě holky rád. Když jsem do tohoto seriálu nastupoval, těšil jsem se na spolupráci s Evou Burešovou. Myslím tedy, že i z jeho reakcí je vidět, že ji. A diváci se taky těší, až to dá Petr dohromady s Viky. Nemůžu prozradit, jestli se to podaří, jelikož nás čeká ještě trnitá cesta,“ naznačuje Robert Urban fanouškům seriálu ZOO, na co se do léta mohou těšit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.