Michala Novotného skolí kuriózní zranění. V seriálu ho střelí šípem!

ZOO (29) – Postřelený Franta

Herec Michal Novotný bude ronit slzy bolesti. V oblíbeném rodinném seriálu ho totiž skolí zranění, které si běžně v dnešní době dovedeme jen těžko představit. Jeden z návštěvníků zoologické zahrady ho postřelí šípem! Podívejte se v exkluzivních ukázkách, komu bude jeho utrpení ještě k smíchu.

Není snad jediný den, aby se v téhle zoologické zahradě nestalo něco nevšedního. To může potvrdit i Michal Novotný coby Franta Kolman, který upozorní výstředního návštěvníka převlečeného za domorodce z kmene Masajů, aby dával se svým šípem pozor a nemířil na zvířata ani na lidi. Netuší, že si tím pěkně naběhne.

Z nedaleké psychiatrické léčebny totiž utekl jeden z pacientů a jeho vzezření i chování není žádným předstíraným hereckým výkonem, nýbrž pro dotyčného realitou. Když se tak na něj Franta obrátí s výstrahou, bere to jako ohrožení a nebohého ošetřovatele zasáhne šípem do nohy.

Michal Novotný si jako Franta zranění protrpí

Ten se v bolestech a v doprovodu Pepy (Oldřich Navrátil) dopotácí až k infocentru a v kavárně se zřítí na stoleček. Zatímco ředitelka Roklová je pohledem na něj a jeho utrpení zděšena, Brázda se klidně zeptá, zda si zranění nezpůsobil sám, čímž pobaví zejména Alberta. „Třeba sis na ten šíp sednul, Franto. Jako když byl den dětí a ty ses napíchnul na klacek na opékání buřtů,“ směje se Albert v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Tak tady běhá nějaký magor, který se mě pokoušel zabít, a on bude vytahovat tři roky starou historku?“ brání se Franta se slzami bolesti v očích.

Ředitelka Roklová ale jeho netradiční verzi věří, proto zavolá policii a začne velké pátrání. Této příležitosti se chce opět chopit Lubor Brázda a vyždímat z toho plusové body pro starostu a znemožnit Roklovou. Naštěstí jejich plán znovu selže a celou situaci zachrání starý Hruška, který si s několika dalšími zaměstnanci zoo zahraje na Masaje.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso.

Hra na domorodce

I když si zprvu přišli všichni v kostýmech směšně a moc nedoufali v úspěch, ukázalo se, že Hruška ví, co dělá, a jeho nápady jsou fantastické. „Pánové, a to vy často, takhle v kostýmech v lese?“ ptá se Břéťa, který se jako vyšetřovatel stal součástí této hry. „Ne, to my jenom když policajtům uteče nějaký šílenec a my ho musíme chytat,“ dostane se mu upřímné odpovědi.

Nakonec ale všichni, i přes nevěřícné výrazy ve tváři, přistoupí na Hruškův plán přilákat chorého jedince tradiční domorodou písní. Byť se to mohlo zdát jen jako další výstřelek, účinek to bude mít perfektní. Bude zbývat už jen muže chytit a v klidu odvézt do léčebny. Snad při tom opět nikdo nepřijde k úrazu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.