Celebrity

7. května 2022 06:15

Žaneta Dernerová

Tereza Brodská slaví narozeniny. Kolegové ze seriálu ji letos pěkně zaskočili

Terezu Brodskou překvapili gratulanti uprostřed natáčení ZOO

Tereza Brodská dostala ke svým čtyřiapadesátým narozeninám pořádné překvápko. Naprosto nečekanou oslavu si pro ni totiž připravili její kolegové z oblíbeného rodinného seriálu. Herečka při té příležitosti zavzpomínala na jedny ze svých nejkrásnějších narozenin a svěřila se, že se jí při každých splní nějaké přání.

Takovou oslavu narozenin Tereza Brodská rozhodně nečekala. Její kolegové ji zaskočili písní na place seriálu ZOO přímo uprostřed natáčení jednoho z obrazů. „Bylo to pro mě překvapení, a to dost nečekané. Točili jsme obraz s dětmi a já se vždy soustředím. Tajně instruuji, hlídám. Toho, že se něco v zákulisí děje, jsem si vůbec nevšimla,“ popsala Brodská.

Během neplánovaného veselí herečka prozradila, že se u nich v rodině poctivě slaví každé narozeniny. „Vzpomínám si na jedny fantastické. S maminkou a tatínkem jsme bydleli v domečku ve Střešovicích a já jsem přišla do pokojíčku, kde visely dárky od stropu na růžových stuhách. Bylo to neuvěřitelně krásné,“ vybavuje si Tereza, která má sice oslavy ráda, ale nijak to s nimi nepřehání. „Na všechny svoje narozeniny si pamatuji, zastřené alkoholem je rozhodně nemám. A taky se mi pokaždé splnilo přání. Jednou jsem chtěla psa a toho jsem od rodičů dostala,“ říká oblíbená herečka o příjemné tradici.

Dnes si dcera Jany Brejchové a Vlastimila Brodského, která si z natáčení kromě přání odnesla i kytici žlutých tulipánů a dort, přeje hlavně zdraví. „Zdraví pro všechny, kterém mám ráda, a rodinu. Taky štěstí, protože to jde ruku v ruce. Jak říká Tomáš Töpfer: ‚Na Titaniku byli většinou zdraví,‘“ podotýká Tereza Brodská, která je i ve skutečném životě už babičkou.

Tereze Brodské se skvělá Danuše ze ZOO hraje složitě

Sympatická herečka ztvárňuje v oblíbeném rodinném seriálu soudkyni Danuši a její postava se u fanoušků těší veliké oblibě. „Myslím, že je ještě větší a kladnější, než byla na Slunečnou. I když pořád nevím, jak mám Danuši hrát,“ směje se Tereza, která přiznává, že se jí bezvadná a prímová maminka soudce Petra hraje poměrně složitě, čímž jen potvrzuje, že potvory se jednoduše hrají snadněji než kladné postavy. „Navíc se neustále plete tomu svému synovi do života,“ říká Brodská, podle níž je Danuše jinak skvělá ženská.

To herečka Michaela Petřeková má přesně opačný problém. Diváci jí píšou, že její postava Petrovy přítelkyně Markéty je pěkná kráva. „Chodí mi na Instagram i zprávy, aby ta zlá Markéta šla už pryč, ať se jí zbavíme. Na to vždy odpovídám tím, že Míša Petřeková je neuvěřitelně milá a čistá bytost a kéž by takových bylo okolo nás víc,“ zastává se své kolegyně na sociální síti Brodská, která si natáčení seriálu nemůže vynachválit. „Přála bych si, abych mohla dál točit s tou úžasnou partou, která tu je. Od maskérny až po plac. Jsem tu s nimi už tři roky, mám je ráda a asi by se mi po nich stýskalo,“ netají se Tereza.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.