Celebrity

3. května 2022 11:39

Žaneta Dernerová

Pavla Nečase poslal k zemi jednorožec. Takovou pecku herec v zahradě nečekal

ZOO (26) – Rána od jednorožce

Herec Pavel Nečas ztvárňuje v oblíbeném rodinném seriálu zákeřného a vypočítavého Brázdu, kterému by nejeden zaměstnanec zoologické zahrady nejraději jednu vrazil. Tohoto úkolu se ale překvapivě zhostí na první pohled nevinná dekorace jednorožce, která zlotřilého záporáka složí k zemi. Podívejte se na extra ukázku.

Na každou svini se vaří voda. A přesně toto přísloví asi napadne většinu týmu zoologické zahrady, když herec Pavel Nečas schytá coby pomstychtivý náměstek Lubor Brázda pořádnou pecku. „Na vánočních trzích, které se v zoo konají, si totiž prosadí, že je bude zdobit krásný svítící jednorožec. Ale ještě předtím, než se představí návštěvníkům v celé své kráse, se musí vyzkoušet. Jenže jednorožec trochu kope!“ vypráví charismatický herec.

V roli Brázdy se po náhlé ráně sesunul k zemi. „Rekvizitáři připravili prskavku, která vydávala jiskry, a já to pak jen dohrál. Padal jsem na zem, jsem kaskadér. Ničeho jsem se nebál,“ popisuje s úsměvem Pavel Nečas, jak zahrál zásah proudem.

Vše ale probíhalo pod pečlivým dohledem profesionála. „Byl tam samozřejmě i Petr Drozda, který se stará o kaskadérské kousky. Známe se snad třicet let. Poprvé jsme se viděli na natáčení fantasy pohádky Princezna Fantaghiro,“ vzpomíná na přátelství herec a prozrazuje, co se tenkrát dělo: „Na natáčení jsme se skamarádili. Italská herečka Alessandra Martines, která hrála princeznu, na Petra neustále koukala a prohlížela si ho. Koordinoval totiž kaskadérské kousky její dublérky, která byla neustále od krve a špíny, a pak přišla Alessandra a dala finální záběr,“ vybavuje si Nečas tehdejší natáčení.

Pavla Nečase pozlobila dekorace v ZOO na etapy

Akční scény s výbuchy se točily hned dvakrát. „Pokračování toho všeho se následně natáčelo v Safari parku ve Dvoře Králové, kde byla neuvěřitelná zima. Všichni jsme se báli, že to udělá velkou ránu, protože jsme nevěděli, jak to bude. Nakonec to jen prsklo, takže dobrý… Jednorožec vzplál, kolega Láďa Hampl ho uhasil a bylo,“ popsal herec další ohnivou scénu, na kterou se můžete těšit v seriálu ZOO již v úterý večer. Brázda tak slízne od dekorace hned dva údery.

I když je Nečasova role vychytralého náměstka ryze záporná, u diváků je paradoxně oblíbená. „Je to zvláštní, že? Nečekal jsem takové pozitivní ohlasy na Lubora, jsem z toho překvapený. Fascinuje mě, že někteří herci nechtějí hrát záporné postavy, protože si myslí, že je lidi nebudou mít rádi. V Americe to je běžná věc, bojí se, aby po nich třeba neházeli kamení. Mně se to ale ještě nikdy nestalo, a to hraju jen samé hajzlíky,“ usmívá se sympatický herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.