Konec velké lži! Marek Taclík nachytán v seriálu na rybách v Česku

ZOO (36) – Eduard přistižen v rybárně

Herec Marek Taclík schovává v oblíbeném rodinném seriálu jedno velké tajemství. Před manželkou Alicí, kterou hraje Sabina Laurinová, a matkou v podání Jany Švandové předstírá, že je společně s dcerou Sid v Americe. Tahle lež už ale brzy praskne! Podívejte se v exkluzivních ukázkách na reakci zaskočeného Taclíka, když ho jeho choť odhalí.

Marek Taclík neboli Eduard Novotný se stal nechtěně součástí hry, ke které byla Michaela Pecháčková coby Sid dotlačena, aby si splnila svůj sen. Místo studií v Americe zůstala tajně v Česku a pracuje jako ošetřovatelka v zoologické zahradě. Po mnoha peripetiích, kdy její otec zjistil pravdu a naléhal na ni, aby do zahraničí odletěla, ji konečně pochopil a táhnou za jeden provaz.

V rámci jedné z mnoha lží si Sid vymyslela, že se musí okamžitě vrátit do L. A., protože na univerzitě mají problém se školným. Jana Švandová, která se v roli rázné babičky Sidonie nechala inspirovat kolegyní Jane Fondovou, ovšem rozhodla, že Eduard pojede s ní. Nyní tak otec přespává u Sid, společně volají Sidonii a Alici a tváří se, že jsou spolu v Americe.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jedním telefonátem si ale Eduard pěkně naběhl a manželce Alici došlo, že jí i se Sid oba lžou. Když se spokojeně vrátí z ryb, čeká na něho v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, u strýce Raula překvapení. „Ahoj miláčku, to je náhoda, viď?“ koktá zaskočený Eduard, kterého následně čeká podrobný výslech. Alice totiž samozřejmě žádá vysvětlení.

Takto chápavou reakci své sympatické manželky Eduard rozhodně nečekal. Ačkoliv to v první chvíli vypadalo bledě, zdá se, že i tentokrát se mu podařilo z prekérní situace vybruslit a tajemství Sid zůstává neodhaleno. Otázkou je, na jak dlouho. Alice si teď už bude zřejmě dávat větší pozor na to, jestli jí její choť zase nelže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.