Náhlý kolaps! Haďáka dohnala jeho skrývaná minulost

ZOO (35) – Adam zkolabuje

Šimon Bilina řeší jako Haďák ve známém seriálu problém s penězi. Ve vypjaté chvíli se zničehonic zadýchá a sesune k zemi. Překvapivě ale o záchrance nechce ani slyšet, zdá se, že důvod svého zhroucení dobře zná a snaží se ho udržet v tajnosti. Podívejte se v exkluzivní ukázce, jaká závažná nemoc stojí za jeho kolapsem.

Dědeček Haďáka potřebuje větší obnos peněz, aby mohl navštívit svého nemocného přítele v daleké Africe, a žádá Adama o pomoc. Ten ale aktuálně takovou sumu na účtu nemá, tak si zkusí půjčit přes bankovního úředníka. Celý proces by ale trval několik dní a času není nazbyt. Haďák se proto rozhodne zajít za účetní zoologické zahrady a požádat o polovinu hned pěti platů, které by mu vyplatila naráz.

Ta ale odmítne a záležitost nakonec řeší s Adamem přímo ředitelka Roklová. Právě ve chvíli, kdy se Haďák, který už jednou předvedl, jak dokáže být drsný, když mu rupnou nervy, rozčiluje, proč to není možné, zničehonic se u ní v kanceláři složí k zemi. Jeho náhlý kolaps všechny vyděsí. O to víc, že Adam důrazně odmítá první pomoc. „Záchranku ne, dědu,“ řekne ještě s vypětím všech sil.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Veronika Freimanová je v roli ředitelky Roklové nejen shovívavá, ale i starostlivá. Adama společně se starým Hruškou doprovodí až k němu domů a v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, u něho zůstává a sleduje jeho stav. „To si přivezl z mise v Mali. Ta malárie je odtamtud, vrací se mu. Vyléčit se to nedá,“ vysvětluje jí Adamův dědeček.

Je snad tohle jeden z důvodů, proč se Adam tak zdráhá pustit do vážnějšího vztahu se Sid? Ovlivňuje zásadním způsobem tato nevyzpytatelná nemoc jeho život? Křehká Sid má samozřejmě o Adama strach, a když jí Anežka nechce prozradit, co mu skutečně je, pojme podezření, že je Haďák alkoholik.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.