Kamil předvede velké usmiřovací gesto. Viky se jeho snahám ale jen směje

ZOO (47) – Kamil se chce usmířit

Eva Burešová má jako Viky se svým bývalým přítelem Kamilem v podání Jana Kopečného problémy už pěkně dlouho. V oblíbeném seriálu na ni chystá jeden podraz za druhým. Proto když se najednou objeví a chce se jednou provždy usmířit, je jí jasné, že to nebude jen tak. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, čím Kamil svůj postoj odůvodňuje tentokrát a proč se mu Viky vysměje.

Herec Jan Kopečný dělá coby seriálový Kamil peklo své expřítelkyni téměř neustále. Na Viky přichystal už několik leváren a nechce si dát pokoj. Během posledního setkání na její představitelku Evu Burešovou křičel, že je mrcha a zničí ji. Svůj slib také hodlal dodržet a připravil jí pořádné potíže při rozjezdu jejího nového byznysu.

Nebojácná Viky se ale nenechala zastrašit a s pomocí pana Rokla v podání Ondřeje Pavelky Kamilovy nástrahy překonala. Nyní se po klidnějším období se svým bývalým znovu potká v zoologické zahradě. Kamil se usmívá po boku nové přítelkyně, kterou si zahrála Denisa Pfauserová, a svými slovy Viky doslova vyrazí dech: „Chci se usmířit. My se chceme s Marikou vzít a je pro nás důležitý, abychom vyřešili všechny starý spory,“ vysvětluje s vážnou tváří Kamil, zatímco Viky to přijde k smíchu. „Ty ses koukal na F. L. Věka, že mluvíš takhle?“ zpraží ho.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Náhlý Kamilův obrat jí ovšem nejde z hlavy a očekává zase další podraz. Již v minulosti to na ni Jan Kopečný, pro něhož je postava Kamila první zápornou rolí, zkusil po dobrém a pokaždé se z toho vyklubala další past či jiný vychytralý krok. Viky proto nelení a sjedná si s jeho novou známostí schůzku. V dalším díle seriálu ZOO, který můžete sledovat už nyní v exkluzivních předpremiérách, ji před ním varuje: „Dávej si na Kamila pozor. On fakt dokáže perfektně manipulovat s lidma.“

Ačkoliv se Viky snažila, nevypadá to, že by si Kamilova snoubenka dala říct a vzala si její dobře míněné rady k srdci. Sympatická chůva má ale svého ex přečteného. Domluví si setkání i s ním a pokouší se rozklíčovat, co má ve skutečnosti za lubem. Podaří se jí to? Prokoukne jeho promyšlený plán? Naštěstí jeho tvrzení, že se opravdu změnil, ani za mák nevěří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.