Neplánovaná novinka a totální šok: Viky je těhotná

ZOO (45) – Sid zjistí, že je Viky těhotná

Herečka Eva Burešová nečeká miminko jen ve skutečném životě, ale i v tom seriálovém. Její postava Viky Janečková totiž zjistí šokující zprávu. Se soudcem Petrem v podání Roberta Urbana neplánovaně otěhotněla! Její tajemství bude navíc brzy odhaleno. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Z počátku to vypadalo, že Viky je špatně od žaludku pouze z nervů a blížící se soudcovy svatby. Za jejími ranními nevolnostmi se ale skrývá něco jiného než obyčejný stres. Ten totiž nezmizí ani poté, co se dozví, že ze sňatku sešlo a Petr nechal stát nešťastnou Markétu u oltáře. Na těhotenském testu se objeví dva proužky, Viky čeká miminko!

Sympatická Eva Burešová, která se v reálném životě těší s partnerem Přemkem Forejtem na příchod jejich prvního společného potomka, ale jako Viky v oblíbeném seriálu nijak nadšená není. Zatím totiž ještě ani nenašla odvahu, jak soudci Petrovi říct, že ona je barovou zpěvačkou Alex, do které se bezhlavě zamiloval. Překvapivou novinku si nechává pro sebe a rozmýšlí se, co bude dělat dál.

Zkraťte si čekání na další díly a zahrajte si ZOO pexeso!

Sid najde těhotenský test Viky

Vikino tajemství ale brzy odhalí spolubydlící Sid, na kterou to její nedávno prasklo a babička Sidonie pěkně zuřila. Když krásná ošetřovatelka najde v odpadkovém koši krabičku od těhotenského testu, dá si dvě a dvě dohromady. Svou domněnku si navíc vzápětí potvrdí nalezením pozitivního testu v nočním stolku Viky. Při první příležitosti tak kamarádku se svým zjištěním konfrontuje. „Už jsi Petrovi řekla, že jsi s ním těhotná?“ zeptá se jí napřímo Sid v další epizodě oblíbeného seriálu ZOO, na který se můžete dívat online v exkluzivních předpremiérách.

Podrážděnost Viky nepřešla a asi ani jen tak nepřejde. Těhotenství je pro ni další komplikací v už tak velmi problémovém vztahu s Petrem. Ten sice na Alex nemůže přestat myslet a jeho útěk ze svatby to jen potvrzuje, co ale udělá, až se dozví, že žádná Alex ve skutečnosti neexistuje? Dokáže Viky odpustit? A kdy se Viky odhodlá říct mu pravdu? Rostoucí bříško věčně schovávat nedokáže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.