Seriály a filmy

12. července 2022 14:05

Žaneta Dernerová

Vypočítavá Markéta v slzách. Petr ji nechá stát u oltáře

ZOO (44) – Mlčení Petra

Na herečku Michaelu Petřekovou čeká takové pokoření a šok, jaký si nepřeje zažít žádná žena. V oblíbeném seriálu sice jako právnička Markéta dosáhla svého a těší se na vysněnou svatbu, její vyvolený jí ale připraví velmi ponižující překvapení. Soudce Petr jí po dlouhém mlčení nakonec od oltáře uteče! Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Půvabná Markéta už si myslela, že má vyhráno. Charismatický Robert Urban ji coby Petr poprosil o odpuštění a měla se konat pohádková svatba. Pro vypočítavou právničku v podání sympatické a usměvavé Michaely Petřekové to ale byla dlouhá a trnitá cesta. Její na první pohled dokonalý svět se zásadně změnil, když se v něm objevila Eva Burešová jako Viky.

Rázná chůva si s Markétou nepadla do oka od prvního okamžiku. Dokonce dostala od soudcovy přítelkyně nabídku úplatku, aby jim vypadla ze života. To ale právnička ještě netušila, že ji čeká něco mnohem horšího – krásná barová zpěvačka Alex, která Petra zcela očarovala. A to natolik, že dal Markétě kopačky. I přesto ho ale dokázala intrikami získat zpět a navést k původnímu plánu, aby si ji vzal.

Zkraťte si čekání na další díly a zahrajte si ZOO pexeso!

Nekonečné mlčení ženicha

Zdá se, že dosáhla přesně toho, po čem tak toužila. V nádherných svatebních šatech míří k oltáři, kde na ni čeká její vysněný muž. Na Petrovi je ale vidět nejistota, jako by nebyl zcela přesvědčený o tom, co se chystá udělat. V exkluzivních online předpremiérách seriálu ZOO se můžete již nyní podívat, jak po Markétině zřetelném „ano“ následuje dlouhé a napjaté ticho. Na jejím konci uslyší od Petra šokující „ne“.

I když Markéta zřejmě tušila, že více než láska a city k ní Petra táhne rozum a jakási zodpovědnost, o to míň by od něho čekala takovou podpásovku a ponížení. Nejenže definitivně ztratila svého vyvoleného, zcela ji pokořil před všemi přáteli a známými. V den, o němž mnoho žen sní od dětství. Tohle určitě nezůstane bez odezvy. Petr by se měl mít na pozoru, protože Markéta mu dozajista vymyslí pěkně zákeřnou pomstu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.