Seriály a filmy

19. dubna 2022 12:50

red

Markéta nabídne v ZOO Viky peníze za to, že jí a Petrovi zmizí ze života

ZOO (22): Nabídka peněz

Jakou částku Markéta Viky nabídne? To sledujte už teď v exkluzivní ukázce z úterní epizody seriálu ZOO.

Markéta chápe chůvu Viky jako velkou konkurenci a žárlí na ni, bojí se o svůj vztah s Petrem. Je schopna zajít dokonce tak daleko, že Viktorii nabídne pořádně tučnou částku výměnou za to, že dá výpověď a navždy zmizí z jejího, ale hlavně Petrova života. Jak se Viky zachová?

Sid je zviklaná tím, co jí prozradil Haďák – že má ve svém okolí někoho, kdo ji vodí za nos. Je přesvědčena o tom, že jí chovatel hadů, ať je jakkoliv podivínský, nemá důvod lhát. Podezření samozřejmě padá na Alberta, o jehož charakteru pochybují v zoologické snad všichni. Své pochybnosti probere Sid s Viky a té je hned jasné, jak se věci mají.

Podívejte se na exkluzivní ukázku ze seriálu ZOO:

Albert je ale mocný manipulátor a veškeré Sidiny obavy jako mávnutím kouzelného proutku rozptýlí. Sid je zkrátka zamilovaná a její růžové brýle jí brání v jasném úsudku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Co je ale ještě více s podivem, Albertovo chování se nezmění ani po extempore s Haďákem a nechá se s Adélou znovu nachytat, nyní ještě v o něco pikantnější situaci – spatří je jeho bývalá milenka!

Další epizodu seriálu ZOO sledujte v úterý večer na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.