Seriály a filmy

14. dubna 2022 20:20

red

Exkluzivní ukázky ze ZOO: Marek přizná soudci společnou noc s Markétou

ZOO (22): Mára se přizná

Společná vášnivá noc Marka a Markéty bude mít svoji dohru. Jakou? Marek to nevydrží a přizná se! Sledujte to v exkluzivních ukázkách z 22. epizody seriálu ZOO, kterou můžete vidět už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý večer na Primě.

Marka a Markétu sblížila nepřízeň osudu a nedorozumění v jejich partnerských vztazích. Když se vše okořenilo litry alkoholu, bylo jasné, že situace nemůže skončit jinak než společně strávenými chvilkami.

Nevěrníci ze ZOO

Jenže po vášni přišlo vystřízlivění. V případě Marka o to horší, že Markétu nemůže dostat z hlavy, a to navzdory dohodě o tom, že se oba nevěrníci budou tvářit, jako by se nic nestalo.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Marka, ale i Markétu trápí černé svědomí, a když tedy soudce Kříž přichází do baru, nevěrník se neudrží a přizná se!

Jak to celé dopadne? To uvidíte ve 22. epizodě seriálu ZOO, kterou sledujte už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo pak v úterý večer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.