Michaela Pecháčková ukázala své tělo v plavkách: Zírali i nejkrásnější muži Česka

Míša Pecháčková (18) je hvězdou seriálu ZOO, kde si ji diváci velmi oblíbili v roli cílevědomé Sid. Kromě herectví se věnuje i zpěvu a ke spatření byla i na soustředění finalistů Muže roku v Šanově, kde předvedla své tělo jen v plavkách a moc jí to slušelo.

Herečka Michaela Pecháčková strávila den mezi nejkrásnějšími muži Česka a dle fotografií si den v pánském kolektivu velmi užila. Tělo předvedla jen v rudých bikinách a finalistům bezpochyby zamotala hlavu.

Pracovně je mladá herečka velmi vytížená, a o to více si proto užila příjemně strávený čas v Šanově, kde se konalo soustředění finalistů soutěže Muž roku. Kudrnatá herečka zde dováděla v bazénu a sama přiznala, že to byl zasloužený relax.

Pobyt v Šanově je pro mě dovolená. Vzala jsem si s sebou kamarádku ze školy Natálku, jsme tu spolu. Byla jsem zvyklá na prázdniny, ale teď opravdu makám. Je to velký rozdíl. O to víc si vážím dnů volna, ale natáčení mě baví, usmívala se blonďatá kráska pro Herminapress.

Michaela Pecháčková umí spojit příjemné s užitečným

V doprovodu nejkrásnějších mužů Česka

Se svalnatými muži si užívala společný čas na souši, ale i v bazénu. Svou postavu v červených bikinách poměřila s Barborou Mottlovou, se kterou se pustila i do vodní bitvy. Míše to v plavkách opravdu slušelo a krásnou postavu by jí mohl kdekdo závidět.

Pobyt s nejkrásnějšími muži z Česka by byl pro jejího partnera zajisté důvod k žárlivosti. V rozhovoru pro redakci Prima Ženy ale prozradila, že momentálně žádného partnera nemá, a proto si žárlením lámat hlavu nemusí. Nicméně se nebrání zajít na rande s někým, kdo ji osloví. Jen musí vypadat věrohodně. „Už mi na Instagram pár zpráv přišlo. Je to milé, ale když člověk nemá profilovou fotku a má vymyšlené jméno, vůbec nevím, kdo to je,“ říká Pecháčková, kterou můžete vídat v seriálu ZOO každý čtvrtek ve 20:15 na Primě.

Takže, pánové, teď už víte, jak na tuto půvabnou ženu zapůsobit. Hlavně si nezapomeňte dát na profil svou fotku a pospěšte si, ať vám ji některý z mužů roku nevyfoukne.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.